I SEE FLOWERS.

Och dom underbara dagarna fortsätter på landet. Hur mysigt kan man ha det? Jag läser bok, äter gott, fikar, myser med farmor & farfar, busar med Melvin och nu har min syster precis dykt upp. Sommar sommar sommar..

// Wonderful summer days…

5 reaktioner på “I SEE FLOWERS.”

 • Ulrika skriver:

  Åh var är din bikini ifrån? 😀

 • Linda skriver:

  Hej Sanne! Först och främst tack för en grym inspirerande blogg. Sen har jag en fråga angående din Michael Kors jet set medium tote väska. Visst köpte du den i usa? Vad ligger priserna på den väskan där, skiljer det endel i pris från här i Sverige? 🙂 mycket frågor här nu, haha! Nämligen så att jag suktat efter den väskan sååå himla länge och har nu bestämt mig att slå till på en, men vet inte om jag ska be en kompis köpa med den från USA eller köpa den här i Sverige. Jätte tacksam för svar 🙂

 • Linda skriver:

  Hej Sanne! Först och främst tack för en grym inspirerande blogg. Sen har jag en fråga angående din Michael Kors jet set medium tote väska. Visst köpte du den i usa? Vad ligger priserna på den väskan där, skiljer det endel i pris från här i Sverige? 🙂 mycket frågor här nu, haha! Nämligen så att jag suktat efter den väskan sååå himla länge och har nu bestämt mig att slå till på en, men vet inte om jag ska be en kompis köpa med den från USA eller köpa den här i Sverige. Jätte tacksam för svar 🙂

  • sanne skriver:

   ja! den var billigare där.. tror jag gav 2300? den är väl några hundra dyrare här i sverige vad jag fått för mig? =) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.