TÄVLING MED SYSTER P!

NU har ni chansen att vinna dessa somriga armband från Syster P samt den fina sjalen nedan. Syster P gör mina favoritsmycken just nu och jag väntar hem ett armband från dom just nu, så snygga. Jag vill ha både ett svart och ett i leopard runt armen. Sjalarna har jag precis fått upp ögonen för och skulle vilja klicka hem en av dom också.

Det du behöver göra är att gilla dom på facebook HÄR och kommentera här i inlägget vad ditt bästa skönhetstips är i sommar! Vinnaren dras om en vecka från och med idag alltså den 1/8.

 Idag var jag på min favoritbutik här i Eskilstuna, Elin Maria och där hängde en hel drös med fina armband från Syster P. Fina va?

16 reaktioner på “TÄVLING MED SYSTER P!”

 • Denise skriver:

  Klart att jag vill vara med i tävlingen! Med det bästa tipet, men kanske också det tråkigaste, VATTEN, lär jag inte vinna. Så jag tänkte tipsa om en superbra Bronze brodukt från To Faced! Fantastisk primer ingår och olika nyanser på puder för att få det perfekta resultatet! Och jag tycker inte man är ”klar” utan en perfekt highlighter som också ingår i detta lilla kit! Världens bästa produkt nu i sommar 😀

 • Kim skriver:

  Drömtävling! Vad är egenligen vackrare denna årstid än när man går osminkad och bara ler? Den solkyssta hyn är oslagbar! Go natrual!:)

 • Kim skriver:

  Drömtävling! Vad är egenligen vackrare denna årstid än när man går osminkad och bara ler? Den solkyssta hyn är oslagbar! Go natrual!:)

 • Charlotte skriver:

  Vilken fin sjal!
  Mitt bästa skönhetstips är att göra precis tvärtom mot hur jag sköter min hy resten av året. Jag gör ingenting, låter ansiktet vila från alla produkter som smink och krämer. Det enda är att jag smörjer mig med solskydd och i nödfall lite återfuktande på benen efter duschen.

  Tack för en härlig blogg!

 • malin skriver:

  Vet du om Michael Kors har en egen hemsida? Har hittat en super snygg jacka från Kollektionen i en butik men köpte den inte och ångrar det och hittar den ingenstans nu har googlar runt överrallt

 • Caroline skriver:

  Mitt bästa skönhetstips i sommar är att lägga sminket på hyllan och go el naturale med ett snyggt läppbalsam 🙂 Satsa ditt krut på färgglada naglar och välvårdat hår istället! Om du måste sminka dig se till att rengöra huden ordentligt först och se till att den är återfuktad. And don’t forget to put on a smile on that natural face! 🙂

 • Rebecka skriver:

  Mitt absolut bästa skönhetstips under sommaren är att använda solskydd i både ansiktet och på kroppen. Man ska leva med sin hud föralltid så det gäller att vara rädd om den. Jag själv har inte världens bästa hy, utan har problem med envisa finnar och kvisslor som inte verkar vilja försvinna. Därav känner jag mig inte bekväm att gå helt ”naturell” till stranden. Som tur är hittade jag en kanonprodukt: Dermoligica- Sheer tint som är en lätt, färgad mjukgörande ansiktskräm med SPF20. Denna produkt är mitt bästa skönhetstips till personer med orenheter, fina linjer eller ojämn hudton. Nu känner även jag mig bekväm och FIN på stranden och kan njuta av den underbara svenska sommaren.

  Tack för en bra blogg! Kram

 • Ida skriver:

  Jag säger bara, GO NATURAL! När äntligen solen är framme under dagen finns det inget bättre än att låta huden vila från all make up. Huden behöver också vila, precis som vi!! Om man nu inte skulle känna säg jättbekväm i att gå utan smink kan man färga både ögonfransar å bryn? Superenkelt å supersnyggt resultat! Dessutom kommer du känna dig extra fin när du väl sminkar dig vid en utgång eller middagsbjudning tillsammans med massa vänner å familjer.

 • Fia Johansson skriver:

  Otroligt kul tävling, Syster P har så fina saker! Mitt bästa skönhetstips i sommar lyder såhär: Alla vill vi väl lukta fräscht och gott även på sommaren, men att sola med parfym och dylikt är verkligen inte bra för huden och kan ge utslag. Därför kan man istället använda sig utav något som kallas hairmist! Det är som en bodymist men för håret, och agerar faktiskt vårdande. Toppen! Har man ingen hairmist kan man istället spraya sin vanliga doft på ställen som inte kommer att utsättas för solen, till exempel innanför bikinitoppen eller i nacken om man har utsläppt hår. Nu kan ni dofta gott medans ni solar säkert i sommar!

 • Frida skriver:

  Mitt tips är att träna. Det gör att du mår bra och är glad vilket speglar av sig på utsidan.

 • simone skriver:

  Mitt bästa tips är att försöka låta huden vila och inte sminka sig. Då känner man sig mycket snyggare när man väl måste plus att huden mår mycketbättre 🙂

 • Madelene R skriver:

  Mitt bästa skönhetstips är lite glittrigt solpuder och ett STORT leende! =D

 • Madelene R skriver:

  Mitt bästa skönhetstips är lite glittrigt solpuder och ett STORT leende!

 • Madelene R skriver:

  Mitt bästa skönhetstips är lite glittrigt solpuder och ett STORT leende!

 • Charlotta skriver:

  Vilka fina saker!
  Mitt absolut bästa skönhetstips är att använda baby olja i duschen. Huden torkar inte ut och man får ett jätte fint lyster! Det är så lätt att huden blir torr när man är ute mycket i solen. Att sedan kombinera det med en bra body lotion gör bara saken ännu bättre. Min hy har aldrig varit så fin sedan jag började använda baby olja, det kanske låter konstigt men det fungerar verkligen!
  Verkligen rolig tävling och jag har självklart gillat Syster P på facebook. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.