RELAXING, TRYING OUT A NEW PRODUCT AND TAKING NAPS.

Började min dag med att lata mig på bryggan. Underbart att ligga vid vattnet och vila.

Försökte ta en bild på mig själv men upptäckte att det var svinsvårt, solen sken verkligen idag! Visst är det härligt att man ser molnen i mina glasögon?

I och med att jag endast sov typ två timmar i natt så sov jag lite på dagen. När jag vaknade upp släppte jag ut håret och upptäckte att det var ett fågelbo, trassligt, fullt med produkter och inte minst, extremt torrt.

Kom på att jag har en ny inpackning från Maria Nila som doftar ljuvligt och ska vara bra mot färgat och torrt hår, kändes helt rätt för mig och tvättade håret med schampoo, gick ur duschen och handdukstorkade det..

Smetade i inpackningen, kanske lite väl mycket men jag behöver resultat på en gång och tror tydligen att det ska hjälpa. Sköljde ur det och lät det självtorka. Återkommer med recension i morgon! Good Night. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.