What you think?

Då var jag ute på vägarna igen. Känns bekant! Har hunnit äta frukost, pannkakslunch, tittat igenom gamla facebook-konversationer mellan mig och Mr innan från ett, två år innan vi blev tillsammans (mysigt!) messat med värdinnor vi ska ha på olika event och tagit itu med mailen.

Medan jag suttit här har jag tänkt att jag skulle fråga er, skulle ni tycka att det var kul om jag gjorde en podcast? Jag tänker typ, ett avsnitt med mig och Mr, relationspod typ, ett annat där jag bjuder in en killpanel där ni tjejer kan ställa vilka frågor ni vill och dom får svara, en pod där jag bjuder in ”fotbollsfruar” en pod mellan mig och Johanna i L.A typ (L.A-pod)  en mellan mig och mina vänner os.v os.v, man kan ju göra hur många som helst och jag som är en riktig pratkvarn skulle tycka det var askul. Skulle ni tycka att det var kul att lyssna på mig istället för att bara läsa?

Kommentera gärna vad ni tycker!

30 reaktioner på “What you think?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.