TURNED INTO A NIGHTMARE.

Denna dagen som började så bra.. och slutade i, ja jag vet inte vad. Allt gick SÅ dåligt under ett par timmar så det är inte sant. Herregud vad jag svor när jag satt i bilen idag och ingenting alls gick som jag ville. Jag kan tala om att Mr har varit en ängel idag, herregud vilken kille jag har. Han har styrt och ordnat med ALLT som körde ihop sig medan jag var och jobbade. Pjuh. Thank god for him!! Nu när jag klev in innanför dörren hade han städat och lagat middag åt oss. Jag är väldigt lyckligt lottad. Livet går ju upp och ner och det finaste som finns är ju när man faktiskt finns för varandra i vått och torrt, livet bjuder ju inte bara på solsken. Nu var det inget allvarligt alls som hände idag utan bara massa strunt egentligen men det är ju faktiskt så det är..

Klockan sex i morgon bitti börjar mina resor igen, Nelly high heel turnén sätter igång och vi ska runt i 23 städer. Hur kul som helst ska det bli men det är lite att fixa med inför varje event. Nu tänkte jag fixa det sista med packningen och sedan krypa ner bredvid min andra halva. Kameran är självklart med så bloggen kommer jag inte glömma bort! Jag är tillbaka här i stan redan på lördag, vi kör event torsdag fredag på Öland och Karlskrona. Något jag kommer vara mycket noggrannare med på denna turnén än förra är att jag kommer se till att varje outfit jag bär på kvällarna ska fotas och jag ska inte glömma bort bloggen helt dessa helger jag är borta. That’s a promise.

Let the tour begin… =) Ses i din stad!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.