PERFECT FIT.

Två nya kjolar från Modström i Hervé Léger-anda. Jag är helt tokig i den här modellen på kjolar och har varit det i flera år. Jag har ett flertal men dessa två tar priset i material och fitting, sitter som en smäck!

Den perfekta festkjolen skulle jag vilja utnämna den här typen av kjol till. Så snygg att matcha med ett vanligt instoppat linne, en blus, en vanlig tshirt med skinnjackor eller kavajer.

..Och hur dom ser ut på får ni se framöver. Nu håller jag på att packar för två event med Nelly (flyger i morgon) och tror jag fått ihop det riktigt bra. Den blåa kjolen kommer jag att dra på mig på ett av nästa veckas event, i vilken stad får ni se då..

// New in from Modstrom. Loving this type of skirts!

8 reaktioner på “PERFECT FIT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.