DAY 2.

I lördags morse vaknade vi pigga och glada, solen sken och vi lade oss hyffsat tidigt dagen innan då vi struntade i att gå ut och åt Burger King i sängen istället.

Smet ner på stan ännu en gång för att fixa det sista med dag 2’s outfit. Hem och fixa i ordning oss och sedan stack vi till Bergmans dagsfest på innegården, hur fett? Paolo som jag lärde känna i L.A som skötte massa klubbar där är en av grundarna av Bergmans som är nyöppnat i Stockholm (bästa stället!) så han bjöd in oss och vi hade så sjukt kul. Det var verkligen lite XIV känsla över det hela, XIV är bästa klubben i L.A som bara är öppet på sommaren. Det är också dagsfest och sådant sjukt tryck så när jag sa till Paolo att jag fick XIV vibbar verkade han väldigt nöjd då det var precis det han ville höra!

Alltså höjdpunkten! När djn rappade/sjöng hela Macklemore & Ryan Lewis- Can’t hold us down alltså den känslan. Så fett!

Efter dagsfest på Bergmans körde vi McDonalds för att ladda upp ordentligt innan vi stack på förfest 2 hos Simone&Henke. Jäklar vad kul vi hade där också! Vilket gäng!

Sedan var det dags att bege sig mot arenan, jag skyndade mig med Denise allt vad jag hade i och med att hennes pojkvän Victor (Galavant) skulle spela klockan 19.45 och vi var där kan jag säga, hela gänget. Shit vad vi dansade och sjöng… och grät en skvätt haha.

7 reaktioner på “DAY 2.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.