FEELING IT.

Wow! Efter en grym helg så är jag nu extremt taggad på veckan. Sedan förra veckan har jag i princip levt på McDonalds, Kebab och pizza, blir lätt så när man bara behöver slänga i sig något snabbt för att man har fullt upp med annat och så självklart den klassiska nattmaten, jag kan inte gå och lägga mig efter en festkväll utan mat. Jag dansar ju tills fötterna värker så jag brukar oftast behöva fylla på haha..

Nu i morse kickstartade jag och min andra halva dagen med ägg och bacon följt av lunch som bestod av lax, romsås, sallad och råris. Har precis varit ute och kört intervaller i solen, hur skönt som helst. Jag älskar att unna mig och leva livet som för mig är förknippat med god mat men nu är jag riktigt sugen på att köra lite hälsosamt tills vi ska till Spanien för där lär vi leva loppan som alltid annars, älskar maten i Spanien och på semester unnar man sig, jag gör det i alla fall, alltid. 2 veckor kvar!!

Nu sitter jag med ett stort leende på läpparna medan jag tittat på detta klipp nedan, gud vad glad jag blir. Minns precis hur jag stod i solen med alla vänner och jag såg hur folk i publiken slängde av sig tröjorna och vevade till låten nedan. Titta!! 1.17  in i videon är min favoritlåt just nu, lovin it och den spelades flera gånger i helgen och jag förknippar den redan med SB.

Nu ska jag pussa och önska min fina kille lycka till för ikväll är det match. Hur kul som helst. Dom möter Assyriska och matchen visas på TV4 Sport så jag tycker du som läser (om du har kanalen) köper hem något gott att äta och tittar på matchen! 

LOVE, S

1 reaktion på “FEELING IT.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.