DAY 1.

I torsdags kväll landade jag och My i Stockholm. Åkte direkt till Simone & Henke och somnade ganska snabbt.

Fredag förmiddag yrade vi omkring på stan för att hitta något att ha på oss till kvällen då det såg ut att bli regn, alla våra planer hade gått i krasch i klädväg så vi försökte hitta något passande till ett regnväder och jag tror vi lyckades rätt bra allihopa. Tack till er på arenan som delade ut regnponchos dom var helt kungliga när regnet öste ner!

Vi kickade igång Summerburst med förfest hos Hanna&Christian, vi var ett glatt gäng som var taggade på helgen. Fredde skötte musiken och vi laddade upp ordentligt innan vi begav oss till arenan där vi hade så sjukt kul. Vi dansade som om regnet inte fanns och min favorit under fredagen var Alesso. Grym! Minns när jag såg honom på F12 för några år sedan och jag undrade vad det var för grym ung kille, ja nu verkar det vara fler som uppskattar hans musik minst sagt =)

1 reaktion på “DAY 1.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.