NOT WHAT I ASKED FOR

Vaknade upp med en rygg som gjorde så ont att jag hade svårt att andas. Antar att mina år som bloggerska satt sina spår. Nu för tiden då jag nästan aldrig sitter vid stationär dator sitter/ligger jag ofta i soffan och bloggar, INTE bra så nu är det slut på det. Efter den här gången precis just nu då.. =)

Fick i alla fall hjälp av Gif Sundsvalls naprapat, det knakade kan jag tala om så nu har jag lite ont och lär ha det i några dagar till. Men men, värre saker finns det verkligen så jag tänkte passa på att rensa garderoben och dona i min egen takt medan jag lyssnar på podcasts, älskar det. My new addiciton. Skulle själv vilja göra en podcast, om ni bara visste vilken pratglad tjej jag är haha!

Ikväll kommer jag tipsa om midsommarklänningar och även göra ett festivalkollage då Summerburst äger rum och jag fått både mail och kommentarar angående det. Det kommer även upp en liten L.A-guide för er som åker till Cali i sommar! See ya later!

// Woke up with back pain. Hurts so much.. I wanted to hit the gym but i guess im not. Instead im thinking of clear my walk-in, it’s a mess. Tonight i will post midsummer inspo and festival inspo. See ya later!

3 reaktioner på “NOT WHAT I ASKED FOR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.