SCARY.

Gud vad otäckt att det var en 23-årig man som stormade in på St Monica College och sköt hejvilt. Jag gick själv på St Monica College och pluggade just kommunikation i en termin så jag blev så sjukt chockad när jag läste detta..

Men ännu mer chockad blev jag när jag läste detta nedan, Porya träffade jag i L.A några gånger. Vi blev lite bekanta en gång när vi satt på samma buss och jag och min tjejkompis satt och pratade om massa sjuka saker på svenska och trodde ingen förstod, tills han fyllde i någon mening och vi höll på att skämmas ihjäl!! Nu när jag såg att det var han som hade varit så tuff och hjälpt till kändes hela situationen ännu mer obehaglig. Tänker på dom drabbade och deras familjer. Så tragiskt…

Här kan ni läsa mer om det.

3 reaktioner på “SCARY.”

 • Felicia skriver:

  Gud så hemskt!!
  På tal om något helt annat, jag åker på onsdag till Los Angeles och kommer att bo vid hermosa beach. Kan du SNÄLLA tipsa mig om allt möjligt , är inget ”turist”-fan utan vill mer se shopping, träffa roliga människor, klubba, hänga på poolpartyn osv! Please ge mig dina bästa tips! Letade efter din tidigare guide men hittade ingen bland arkiven.

  Många kramar från Felicia

  • sanne skriver:

   fixar det senare ikväll!=)

  • sanne skriver:

   Hoppas du läser detta!

   Shoppa? Beverly center, the grove, st monica (third street) och strosa på melrose ave i småbutikerna samt en titt på rodeo drive för att se hur fancy det är.. =) om du inte vill shoppa svindyrt förstås!

   Klubbar? Maila eller kommentera i johannsoderwall.blogspot.com blogg eller skriv till [email protected] hon bor där och klubbar ändras heeela tiden! Jag vet iaf att XIV är bäst på söndagar fortfarande!

   Restauranger? Cheesecake factory, tips är att ta den på the grove och gå på bio efter, sushi på Nobu eller Katsuya (i hollywood, drick mojitos och gå ut sen) SUR, sjukt härlig restarang, ät middag uppe på sunset plaza på någon av restaurangerna där.. Luncha på Toast (mest ungdomar) luncha på Joans on third. Åk till Malibu och ät på moonshadows, du kommer älska det.. stora vita puffar att ligga på och delfiner som hoppar utanför.

   ÅK TILL VEGAS! Gå på poolpartyn och bara njuuut.. älskar vegas!! Hyr en bil och kör dit på 3,5 h timme! Billiga fina hotell och sjukt bra fest och kul folk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.