SUMMERBURST.

Då var det snart Summerburst igen, detta blir mitt tredje år. Bästa som hänt Sverige i nöjesväg i princip tycker jag. Älskar det! Känslan för mig är lite som studenten, särskilt första gången jag var där. Sådan maxad stämning och känsla!

Och nu till det bästa, jag har en vän som säljer sin premiumbiljett till Summerburst nu i helgen i Stockholm. Du kanske har en vän som ska dit och vill haka på? Inte det? Du missar något om du inte går! Pris? 1500:- Samma som ordinarie. (20 års gräns) Maila mig på [email protected] Först till kvarn!

SES DÄR!

Här har ni oss första året..

 

Förra året..

3 reaktioner på “SUMMERBURST.”

  • Tilde skriver:

    Kan du berätta också vart du hade dina grejer?? vet inte vart jag ska lägga mobilen lipgloss och brillor haha känns drygt med en väska?:D

  • Sara skriver:

    Har två stycken tvådagars biljetter till salu, vet du någon som är intresserad?:) finns även ett rum, två nätter på hotell precis bredvid stadion.

  • Sara skriver:

    Har två stycken tvådagars biljetter till salu, vet du någon som är intresserad?:) finns även ett rum, två nätter på hotell precis bredvid stadion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.