WED-SUN.

Nu är klockan 21.00 snart och jag har fortfarande inte bokat biljett hem i morgon och heller inte packat, jag i ett nötskal. Tar allt som det kommer men nu ska jag tusan styra upp allt.

Och så det där med packning, ni som läser min blogg flitigt vet att jag avskyr att packa, jag får liksom inte till det och drar ut på det in i det sista. Särskilt som nu när jag ska vara borta flera dagar. Jag åker till min hemstad Eskilstuna i morgon till och med söndag och ska både fira min kusins student och göra annat kul så jag bör ju packa med ungefär rätt saker men man vet aldrig med mig. Vissa gånger jag ska iväg så öppnar jag väskan och undrar vad jag tänkt, till exempel när jag har åkt utomlands vissa gånger, då har jag packat ner saker jag ALDRIG använt i Sverige men inbillar mig att utomlands, ja där kommer detta verkligen komma till anvädning. Och för att inte tala om alla dåliga köp jag gjort utomlands, jag har fått feeling och bara köpt på mig en massa konstigheter som kanske passar just där och då och förmodligen tänkt att jag ska använda det hemma men så har det inte riktigt blivit kan jag tala om!!

Denna gång tycker jag själv att jag varit mogen och inte köpt något nytt till min kusins student tillställning, jag har bestämt mig för att hitta något i garderoben, jag har så mycket klänningar som bara blir använda en gång för att jag alltid köper nytt när jag ska iväg på något jag anser är viktigt, vilket är dumt. Måste vara en tjejgrej? Jag ska leta fram något ikväll att bära på torsdag, något måste jag ju ha och jag har en i tankarna som jag älskar och bara använde en gång förra sommaren och den sitter som en smäck.

Bilden har inget med inlägget att göra MEN när jag ser bilden undrar jag varför så mycket av mina kläder är borta? Någon som har samma problem? Tex klänningen på bilden, var kan den vara? Skyller på alla flyttar.

 

3 reaktioner på “WED-SUN.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.