Confession.

Idag är det grått och regnet öser ner. Jag njuter faktiskt av det idag, jag har tänt ljus och för en gångs skull så lyser dom fint i fönstret i och med att det är lite mörkare ute. Mys!

Idag är en sådan där seg dag, jag har gått en lång promenad och pratat med massa härliga vänner i telefonen, städat, fikat med mig själv ett par gånger (vi har svärmors rabarberpaj i kylen, lycka!) druckit kaffe med Mr, somnat i soffan och försökt börja packa inför trippen i morgon, shoppat en långklänning och så har jag faktiskt mått lite dåligt. Jag har fått höra så mycket jobbigt idag, vänner och bekanta som är ledsna och blivit påmind vilken förskräcklig sjukdom cancer är. Ni är nog en del som tror att jag alltid är glad och om ni bara visste vilken känslomänniska jag är, jag kan bli så himla ledsen över att bara läsa något hemskt på Aftonbladet. Fy.. Livet är verkligen inte rättvist. Jag önskar ofta att jag hade ett trollerispö som kunde trolla bort massa hemskheter med.

För att komma på andra tankar en stund trotsade vi regnet och jag drog på mig hatten och tog med mig paraplyet och åkte till ett köpcenter utanför stan.  Idag har jag kört på osminkat hela dagen, jag försöker göra det ofta nu när jag inte ska göra något speciellt. Jag brukar inte trivas osminkad men det börjar släppa, särskilt nu när jag fått lite ordning på min hy och fått lite färg. Tidigare om åren så hade jag alltid concealer när jag skulle gå ”osminkad” för att jag inte gillade att visa mig annars men jag tror jag växt ifrån det nu, smink använder jag för att framhäva och förbättra men har insett att detta är ju faktiskt jag! Smink är ju bara en vana. Jag är jätteglad att jag faktiskt vågar gå helt osminkad nu för det har jag haft problem med tidigare, jag har gått utan mascara och så men nu har jag försökt släppa allt det där och bara trotsat dom obekväma känslorna. Jag har också varit lite rädd för att lägga upp osminkade bilder i bloggen i och med att jag känner mig så ”naken” då, det har känts som om ni kommer åt mig på ett annat sätt då och kan kritisera mig på riktigt. Förstår ni? Konstig känsla som jag hoppas släpper nu. Ni ser säkert till och med mina pigmentfläckar över läppen, dom stör mig men jag försöker ignorera dom haha.. Orkar inte fokusera på det ens, jag är jag och det får räcka =)

 Går ni ofta osminkade eller tycker ni det är jobbigt?

Hatt French Connection, Jeans Rag & Bone, Jacka Zara, Linne Zara, Paraply Marc Jacobs, Väska Mulberry.

12 reaktioner på “Confession.”

 • Erika skriver:

  Hej Sanne! För att gå osminkad behöver man ofta ha en fin ”grund” som man trivs med. Du har tidigare skrivit om ansiktsbehandlingar för hyn har jag sett. Men vad har du för super tips till ögonbryn och ögonfransar? Har själv inte mycket till ögonbryn och vill ju helst slippa sminka dom var dag. Vh 🙂

  • sanne skriver:

   Så är det ju absolut! Jag har ju gjort massa behandlingar, jag höll på som en galning i våras med aha-syrabehandlingar då jag fick så dålig hy plötsligt men så slutade jag med mina minipiller som verkade vara boven för mig.. =/ behandlingarna gjorde säkert sitt men sedan jag slutade har det blivit nästan ännu bättre och det tror jag är för att huden läkt nu sedan jag slutade med ppillrerna! Jag färgar fransarna och brynen på salong, det blir hur bra som helst och håller ett bra tag!! Jag får inte till det lika bra själv så går oftast till salong, särskilt till sommaren, det blir verkligen tipptopp!! kraaam

 • Elise skriver:

  Du er veldig vakker uten sminke!

 • miranda skriver:

  På första bilden är du så lik elsa hosk!!! vackra människa:)

 • Rebecca skriver:

  Jag tycker att du är jättefin både med och utan smink 🙂 Naturlig skönhet! Själv tycker jag att det är jättejobbigt att gå utan smink även om det har blivit bättre på senare år (låter som jag är jättegammal nu hehe, men är ”bara” 26).

 • Rebecca skriver:

  Vart kan man få tag på den vackra hatten :)?

 • linnéa skriver:

  Hej Sanne! Jag tycket att du är jättevacker utan smink <3 Själv brukar jag bara böja mina fransar o lägga på lite rouge, har aldrig gillat att sminka mig, fördrar att sova på morgonen 😛 Kram Linnéa

 • Josefine skriver:

  Jag tycker att du är jättefin!

 • Fanny skriver:

  Du är jätte vacker utan smink!

 • Sanna skriver:

  Jag tycker att du är precis lika vacker som vanligt!

 • Lovisa skriver:

  Fu är
  Jättefin oavsett men jag är likadan. Skulle aldrig tex gå och jobba osminkad.. Kanske ska prova en dag:)

 • Johanna skriver:

  Skulle också gå osminkad om jag va sådär snygg då! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.