Aayyy papi

Nu är jag på väg ”hemåt” Ställde klockan i morse och trotsade regnet med en promenad, det måste jag göra innan jag ska åka tåg länge annars spritter det i benen på mig. Kom hem och åt frukost med min andra halva som jag åkte från idag (han kommer på fredag)

Idag är jag klädd i min nya underbara långklänning från Gina Tricot, 149 :– är det på riktigt? Tycker så himla mycket om den och gillar att det är resor i midjan i och med att jag inte är så lång så ser jag ut som en liten fyrkant annars. Gillar ni den? Den finns i grått, korall och roströd också om jag minns rätt. I butik nu! Till det bär jag utborstade lockar och mina Tory Burch flats.

// Me today. Loving my new dress from Gina Tricot. Comes in four diff colors.. Love it!

Och här har ni min extremt snygga fotograf i pyamasbyxor! Vilken hunk va!

2 reaktioner på “Aayyy papi”

  • helene skriver:

    Har du gjort något annorlunda med håret/sminket eller så? Du strålar verkligen!! 🙂

    • sanne skriver:

      Nej, jag har varit duktig med peeling & ansiktsmasker i ansiktet och så har jag fått lite färg tror jag. Använder ett nytt mineralpuder, Une, det ger fin lyster då det är lite skimmer i.. =) tack! vilken komplimang! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.