MY BANANA PANCAKES.

Jag vet, ni har läst om det i varenda blogg, jag pratar självklart om dom nyttiga banan och äggpannkakakorna men jag kan inte låta bli att dela med mig av mitt recept. Jag älskar dom!

Första gången jag provade dessa pannkakor proppade med proteiner så gillade jag dom inte alls så jag har provat mig fram och har nu hittat mitt sätt att göra dom på och dom blir magiska, smakar nästan som ett riktigt gott bakverk! Den ni..

Du behöver en banan, ett ägg och riven kokos. Mosa bananen i en skål, knäck i ett ägg och rör runt, häll i en stor dos kokos, jag improviserar bara men öser på rätt mycket. Vispa smeten med en vanlig visp tills smeten blir lite jämnare.

Fram med en stekpanna och släng i smör (mycket godare tycker jag!) i med hälften av smeten och stek den tills den blir gyllenbrun. Jag har fortfarande inte hittat den rätta tekniken att steka pannkisar riktigt men det blir helt okej numera, ni skulle sett första gången. Häll i resterande smet och stek. Voila, klart! Serveras med skivade jordgubbar och tjock vanlijyoghurt. SÅ extremt gott!

Perfekt till frukost eller mellanmål.

4 reaktioner på “MY BANANA PANCAKES.”

 • Athena skriver:

  Stek på låg värme och låt dem bli ordentligt genomstekta innan du vänder. Det tar lite tid, men mina blir helt perfekta varje gång! 🙂

 • Athena skriver:

  Stek på låg värme och låt dem bli ordentligt genomstekta innan du vänder. Det tar lite tid, men mina blir helt perfekta varje gång! 🙂

 • Elina skriver:

  Svårt att få till dessa. Jag har i en klick kesella också tycker det mättar mer. Och två ägg istället för ett. Stek på låg värme så brukar man kunna forma en plätt istället för röra 🙂 och kokos över när det är klart. Mums!!

 • Elina skriver:

  Svårt att få till dessa. Jag har i en klick kesella också tycker det mättar mer. Och två ägg istället för ett. Stek på låg värme så brukar man kunna forma en plätt istället för röra 🙂 och kokos över när det är klart. Mums!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.