Years After

Förra veckan följde jag med pappa när han var ute och jobbade. Han talade om att vi skulle till Gävle men jag visste inte var. Väl där så visade det sig att han skulle till Engeltofta, stället där jag var i 10 dagar på Miss World Bootcamp, snacka om minnen. Ganska komiskt att det var just där!

När vi åkte ner längst grusvägen mot det stora vita huset så kunde jag se allt framför mig. Hur vi sprang omkring där hela dagarna, åt goda luncher/middagar, satt ute och solade, övade på våra presentationer tills finalen, lärde oss prata inför grupp, hade mikrofonteknik, lärde känna varandra (underbara tjejer), hade välgörenhetsföreläsningar och det jag har absolut starkast minne från- när vi fick lära oss gå. Olivier De Souza, den brasilanska underbara mannen som lärde oss alla att gå som drottningar i klackar. Jag kan inte förstå att vi övade i bikini nu i efterhand men det var ju trots allt en bikinidel på finalen på Grand Hotells så vi skulle väl vänja oss. Läskigt nu i efterhand men GUD vad kul vi hade och jag är evigt tacksam för denna upplevelsen. 10 dagar av en massa utmaningar, glädje och nervositet.

Ett minne för livet helt enkelt.. =) Jag ångrar aldrig sådana här läskiga utmaningar jag gett mig in på, tvärtom. Det är bland det bästa som finns. Jag tycker själv att jag är en ja-sägare. Jag tror på att vara det- med måtta såklart men man att våga ta sig ann saker man vill göra gör att man får uppleva så mycket mer och jag känner alltid att det ena leder till det andra och att bra saker leder till andra bra saker om ni förstår vad jag menar.. Livet är inte dumt inte!

Hela gänget framför Engeltofta.

Här övar jag på att gå och Olivier står och tittar så jag sköter mig!

Här satt jag och slappade efter all action..

Fick även lära oss gå i aftonklänningar och här hade jag lånat en väns klänning..

Skulle spela in presentationer om oss själva och här blev jag fin i håret..

Var och plockade varsin bikini till finalen. Jag älskade dom flesta, bikini freak som jag är. Valde mellan denna i blått eller rött, blev till slut röd..

Blev slingad inför finalen, inga utväxter där inte!

FINAL! Bikinidelen..

1 reaktion på “Years After”

  • Sofie skriver:

    Vart är den röda bikinin i från ? Jätte fin! Hela du utstrålar liv och lycka väldigt inspererande kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.