STYLE ME.

Har fått en massa önskemål på att sätta ihop olika outfits samt visa outfits som passar vid olika tillfällen. Här kommer första inlägget, jag har besämt mig för att hjälpa er alla som kommenterat med era frågor. Först ut är dessa önskemål nedan..

Perfekta vardagskläderna. Jag har både satt ihop enkla ouftits men också lite mer preppy för er/oss som gillar att bära klänningar till vardags med ett par fina sandaler.

Perfekta festoutfiten? Det är ju verkligen min kategori känner jag! Jag kommer på SÅ många outfits, jag har mycket lättare att klä mig till fest än vardags och äger mer festliga plagg än basic plagg så denna kategorin skulle jag kunna fortsätta på i en evighet men jag satt ihop lite allt möjligt så hoppas något passar just dig i smaken. Jag har ju alltid gillat skira toppar till fest, det ger ett mer välklätt intryck så med en fin skir blus kan du egentligen bära vad som helst och så ett par klackar på det. Här nedan matchade jag med en fin kjol och skira shorts.

Ett par snygga shorts, en tisha, skinnjackan och ett par skyhöga klackar funkar alltid. Något jag kommer satsa på i år är ett par fina kostymbyxor med härliga toppar till, linnen med tunna band är fint under en matchad kavaj men även tillsammans med tunna fina blusar. Helst av allt skulle jag vilja slå till på ett par vita kostymbyxor. Matchas bäst tillsammans med spetsiga pumps!

Och så var det snart dags för midsommar. Jag vet själv inte vad jag kommer att bära man har några önskemål. Här nedan har jag satt ihop lite fina outfits och mitt önskemål för kommande midsommar är antingen en byxdress tillsammans med wedges..

Eller så skulle jag vilja bära denna underbara klänning från IRO, vilka skor spelar mig inte så stor roll utan får jag byxdressen eller klänningen hemskickad så slänger jag på en krans på huvudet så kommer jag känna mig hur fin som helst!

Hoppas ni fick några bra tips! Om ni undrar var något kommer från är det bara att kommentera.
LOVE, S

 

19 reaktioner på “STYLE ME.”

 • Katja skriver:

  Hej Sanne!
  Jag undrar var den andra outfiten i night out kommer ifrån, shorten och toppen. Jag äger redan skorna och en liknande clutch och tycker att outfiten är klockren, tuuuusen tack! 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej Sanne! Jag undrar var alla sandalerna kommer från pretty day wear outfiterna? Så snygga! Kramar

 • elin skriver:

  Hej sanne!
  Super bra tips, fick massor av inspiration.
  Jag undrar vart ifrån skorna till vänster, jeans shortsen och de vita byxorna i day wear kommer ifrån?
  Och även den svarta klänningen i samma kategori?
  Kram

 • Maria skriver:

  Hej, jag undrar vart de orangea sandalerna högst upp till vänster, och de bruna wedgesen från midsommar collaget är ifrån!?

 • Maria skriver:

  Hej, jag undrar vart de orangea sandalerna högst upp till vänster, och de bruna wedgesen från midsommar collaget är ifrån!?

 • Sara skriver:

  Var kommer den gula klänningen ifrån? 🙂

 • Linda skriver:

  vart kommer den svarta fina chiffong klänningen ifrån? 🙂

 • Jessica skriver:

  Hej Sanne!

  Grymt fina kläder du la upp!

  Nu till en annan outfitfråga!
  Jag tog studenten för ett år sedan och ska nu själv på flera studenter men har lite problem på klädfronten! Vad sjutton har man på sig på andras studenter? :O

  Kram!

 • Jessica skriver:

  Hej Sanne!

  En till outfitfråga, trots att du la upp ursnygga kläder!

  Jag tog studenten för ett år sedan och nu ska jag på en massa studenter för vänner!
  Jag undrar bara vad sjutton man ska ha på sig på andras studenter? Vad är för finklätt/nedklätt osv?

  Du är grym!

 • Angelica Persson skriver:

  Hej!
  Vart kommer den ljusblå skjortan i från. Den på första kollaget 🙂

 • Marielle skriver:

  Jag undrar var den underbara blåa klänningen i kategorin preppy day wesar kommer ifrån! 🙂

 • Hanna skriver:

  Hej Sanne!

  Inspirerande blogg måste jag säga, har hittat mycket outfitsinspiration. 🙂
  Undrar vart den härliga byxdressen är ifrån?

 • Hanna skriver:

  Hej Sanne!

  Inspirerande blogg måste jag säga, har hittat mycket outfitsinspiration. 🙂
  Undrar vart den härliga byxdressen är ifrån?

 • Elin skriver:

  Hej Sanne! Den blå klänningen är helt underbar!
  Vart kommer den ifrån? Kram

 • Lotta skriver:

  Hej samme! Jag MÅSTE ha de oranga shortsen och den vita blusen till!! Vart kommer de ifrån???
  Kram Lotta

 • lina skriver:

  Hej fina du! Jag undrar vart den svarta klänningen i ”Pretty day wear” kollaget kommer ifrån? Den var så himla fin.
  Tycker det är jättekul när du lägger upp sånna här inlägg så man får lite inspiration! Kram

 • lina skriver:

  Hej fina du! Jag undrar vart den svarta klänningen i ”Pretty day wear” kollaget kommer ifrån? Den var så himla fin.
  Tycker det är jättekul när du lägger upp sånna här inlägg så man får lite inspiration! Kram

 • Sandra skriver:

  Sanne vart kommer de snygga orangea sandelerna ifrån?? De högst upp! Och den randiga tröjan och ljusblå skjortan högst upp? Snälla skriv varifrån allt kommer 🙂

 • Sandra skriver:

  Sanne vart kommer de snygga orangea sandelerna ifrån?? De högst upp! Och den randiga tröjan och ljusblå skjortan högst upp? Snälla skriv varifrån allt kommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.