THE WEEKEND.

Jag är tillbaka!! Jag har ju en tendens till att försvinna på helger ibland, särskilt när jag är bortrest och har fullt upp! Jag har försökt dokumentera en del via telefonen ändå så jag tänkte dra igenom helgen på bästa sätt. Denna helgen har varit riktigt härligt somrig och jag känner mig fylld med energi & glädje!

I fredags åkte jag till Stockholm för att jobba tillsammans med Uniprice teamet. Vi spelade in en videopodd som kommer att släppas här framöver. En grymt rolig dag med MYCKET skratt, vi skulle kunna göra världens bästa bloopersfilm på mig kan jag tala om. Att sitta och prata  på engelska med en kamera en hel dag framkallade träningsvärk i magen efter så mycket jag tabbade mig och sade fel os.v…

I och med att vi började dagen på NK där jag skulle plocka lite kläder till dagens filmning så ”råkade” jag få med mig ett par byxor jag velat ha LÄNGE, nämligen dom nedan på bilden från Rag&Bone. Älskar!! Alldeles föra dyra för mig och nu är jag glad över att jag inte jobbar som stylist på heltid för det hade jag aldrig klarat, gå och plocka kläder skapar ju ett olagligt ha-begär. Hjälp! Här nedan är jag på Unipricekontoret.

Efter inspelningarna så mötte jag upp Lin, Michaela och Dasha för parkhäng. Vi satt och njöt i Humlegården och njöt av goda charkisar och mousserande. Strax efter var tanken att jag skulle åka hem till Eskilstuna igen men jag blev ganska snabbt övertalad och jag hade rätt svårt att säga nej när vi satt där och njöt i solen! Älskar att vara utomhus, helt annan känsla!

Jag och Lin gick hem till henne och åt mat, fixade oss och mötte sedan upp resten på Escaliers innegård, vilket ställe. SÅ fint! Kändes som att vara i någons extremt fina trädgård typ. Drack drinkar och pratade! Här är jag och Lin… =)

Gick sedan till The Wall som jag nämnt tidigare är min favoritklubb i Stockholm när den är öppen. Älskar att dansa under bar himmel och höra musiken strömma ur högtalarna. Sjukt kul kväll med massa kära återseenden! Dansade tills fötterna värkte. Smet sedan vidare till Hells Kitchen där vi dansade lite till…

Vaknade upp hos Lin, satt och pratade och myste och sedan åkte jag mot Eskilstuna för häng med släkten på landet. Mitt favoritställe!

Vi var samlade farmor&farfar, min familj, mormor, kusiner, farbror&fru. Mysigt! Vi grillade på bryggan och satt och lyssnade på musik, pratade och skrattade. Avslutade kvällen i soffan och tittade på Eurovision, jag somnade men hann se Loreens maxade framträdande, vilken kvinna!

Mina föräldrar <3

Söndag och återvändardag för min del. Vaknade upp på landet, åt frukost ute i solen, hälsade på farmors syster + man, Ulla & Christer som också bor ute på landet på somrarna. Mysigt! Hann säga hejdå till min syster och hann snabbt säga hej till en trött Simone! Åkte sedan hem och kramade om mamma och pappa och hoppade på tåget. Knäppte en bild på mina röda naglar, sommarens finaste röda färg tycker jag kommer från Essie i färgen 209 A.

Gjorde ett stopp i Stockholm där jag förgyllde timmen med lite shopping, visar er senare. Påsen från Svenskt Tenn var en present från bästa lilla farmor.

Köpte med mig mat och somnade på tåget. Vaknade lagom till att mitt hjärta ringde och ville att vi skulle grilla och ha myskväll. Lycka! Vilket avslut på en bra helg. Grillat, min älskade och VM-guld. Snacka om att vi somnade sött…

4 reaktioner på “THE WEEKEND.”

 • Amanda skriver:

  Vart kommer skorna ifrån? 😀

 • Amanda skriver:

  Vart kommer skorna ifrån? 😀

 • vilhelmina skriver:

  Sanne, kolla din mejl!!! 🙂

 • Lale skriver:

  Hej Sanne, under oktober fram till december skall jag bo i Miami, skall dit med min bästa vän under 2mån.
  vi vill bo i south beach (ocean drive) har du några tips, billiga boenden och ställen man MÅSTE besöka? Vi älskar nöjen, festa, glitter och glamour och allt som hör till ”america- landet med möjligheter” hur klyschigt det än låter. (därför vet jag att tips från dig vore det allra bästa!!)

  🙂 kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.