MY DAY

– Ätit en smarrig omelett till frukost med pappa

– Följde med honom och jobbade. Idag var vi på Engeltofta, där jag spenderade 10 dagar när jag var med i Miss World. Vi hade boot campet där, så kul att vara där igen och så mycket minnen. Ni vet väl förresten att om du eller någon du känner behöver en kassa eller ett kassasystem, då kontaktar ni Cashpoint AB så får ni göra lite business med min far.

– Fått jordens allergi idag, har inte känt av någonting alls men nu när jag kom ner till Eskilstuna mår jag SÅ dåligt. Ögonen och näsan rinner, jag nyser varannan minut och känner mig helt täppt i hela nästan och huvudet. Kul att jag ska spela in en film i Stockholm i morgon som ska spridas runt på nätet. Good for me!

– Har grillat med familjen, mums. Grillat ÄR godast. Här nedan sitter jag i mammas snygga glasögon, skulle nästan vilja ha dom utan styrka. Fina tycker jag!

– Nu tittar vi hockeyn och det börjar bli riiiiktigt spännande.

– Har nu gjort en business plan för det jag ska kicka igång, wow vad kul det ska bli! Mer om det när det blir aktuellt.

LOVE, S

1 reaktion på “MY DAY”

  • Malin skriver:

    Hej Sanne!

    Först vill jag bara säga att du har en riktigt bra blogg och att du verkligen inspirerar och motiverar mig otroligt mycket!
    Jag ska till USA i sommar, vi ska bila runt i Kalifornien och startar i LA för att sedan åka vidare till Vegas, San Francisco och senare mot San Diego. Nu undrar jag om du inte kan tipsa om lite saker jag bara inte får missa. De gäller allt från mat till shopping och träning. Skulle uppskatta det jätte mycket! 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.