ASK ME!

Det var så länge sedan jag pratade med er känns det som.. Jag vill liksom kommunicera med er på något vis så jag kickar igång en frågestund. Jag stänger ner den på söndag så kör hårt! Denna gången har jag ett litet önskemål, ni får gärna (om ni vill!) brassa på med lite mer personliga frågor så som mina tankar & funderingar kring saker mer än hur lång jag är och vad jag väger för det borde ni ju veta vi det här laget.. =) Men, det är såklart upp till er så fråga mig vad ni vill, im here!

SHOOT! Bara börja fråga om ni undrar något… Svaren kommer upp på söndag.

// Ask me! Answers coming up on sunday..

22 reaktioner på “ASK ME!”

  • Malin skriver:

    Hej Sanne!

    Först vill jag bara säga att du har en riktigt bra blogg och att du verkligen inspirerar och motiverar mig otroligt mycket!
    Jag ska till USA i sommar, vi ska bila runt i Kalifornien och startar i LA för att sedan åka vidare till Vegas, San Francisco och senare mot San Diego. Nu undrar jag om du inte kan tipsa om lite saker jag bara inte får missa. De gäller allt från mat till shopping och träning. Skulle uppskatta det jätte mycket! 🙂

    Kram

  • Malin skriver:

    Hej Sanne!

    Först vill jag bara säga att du har en riktigt bra blogg och att du verkligen inspirerar och motiverar mig otroligt mycket!
    Jag ska till USA i sommar, vi ska bila runt i Kalifornien och startar i LA för att sedan åka vidare till Vegas, San Francisco och senare mot San Diego. Nu undrar jag om du inte kan tipsa om lite saker jag bara inte får missa. De gäller allt från mat till shopping och träning. Skulle uppskatta det jätte mycket! 🙂

    Kram

  • Andersson skriver:

    Vart står du politiskt? Vad har du för åsikt om sverigedemokraterna?
    När hade du din första seriösa pojkvän? Längtar så himla mycket till jag träffar någon!!
    Hur tänker du kring feminism? Skulle du kalla dig feminist?

  • Andersson skriver:

    Vart står du politiskt? Vad har du för åsikt om sverigedemokraterna?
    När hade du din första seriösa pojkvän? Längtar så himla mycket till jag träffar någon!!
    Hur tänker du kring feminism? Skulle du kalla dig feminist?

  • Romiyana C skriver:

    Brukar nästan fråga runt 10 frågor o så haha, men nu har jag faktiskt bara en fråga och här kommer den
    Skulle du vilja bli/plugga till något som du verkligen ville eller inte bl/plugga till det för att dina föräldrar & släktingar tycker att det är något olämplig/dåligt? Jag ska börja gymnasiet nästa termin, jag vill plugga till skådis men får inte för att tydligen något dåligt enligt min familj, vad tycker du jag bör göra?

  • Sara skriver:

    Hej!
    Jag undrar lite om hur du ser på vänskap. Jag har flyttat till en ny stad iom studier och tycker det är svårt att hitta nya vänner. Visst bekanta och ”ytliga” vänner, men ingen närmare vän jag kan lita på. Förstår att vänskap inte byggs på en dag, men hur gör man för att närma sig det? Har du några bra tips som ändå har flyttat runt och bytt umgänge flera gånger? Hur gör du när du träffar nya människor för att det ska bli mer än att bara hälsa på varandra?
    Hur ”kritisk” är du gällande dina vänner? Accepterar du brister (så som pratar bakom ryggen, hör inte av sig som den lovat, kör sitt eget race och skiter i vad jag tycker)? Släpper du in vem som helst? Tycker balansen mellan min integritet och vad jag accepterar är svår mot det begränsade utbudet av bekanta man har i en ny stad….

  • Sara skriver:

    Kan du inte berätta lite om ditt jobb… Vad jobbar du med? Vad tänker du att du gör i den närmaste fritiden? Vad gör du som du tjänar pengar på? Bloggen? Modellandet? Idol? Nelly?

  • Lale skriver:

    Hej Sanne!
    under oktobermånad, i 2månader (okt-dec) skall jag befinna mig i Miami- south beach (helst!!) ocean drive, med min bästa vän.
    Därför undrar jag om du varit där- vad får man INTE missa? Älskar allt som har med nöjen, festande, glitter och glamour att göra- och allt som hör till America- möjligheternas land!

    Många kramar på dig!!

  • Emma skriver:

    Hej Sanne! Gud vad roligt med frågestund, har massa frågor både lite djupare och ytligare frågor.

    * Hur känner du Lin?

    * Jag är väldigt ofta nere och är inne i en depritions-fas. Fast det inte finns någon större anledning och jag kan ofta känna mig meningslöst och att jag inte tycker något är roligt och känna mig allmänt nere. Har du några tips på hur man kan ändra på det? Hur man ska tänka eller göra?

    * Är du alltid lycklig och glad?

    * Vad gör du när det känns svårt eller jobbigt i ditt förhållande? Jag är själv i ett långt förhållande och det är inte alltid som en dans på rosor.

    * Vad har du för framtidsplaner? Kan du inte berätta vad du skulle vilja göra och vad du ska göra den närmaste tiden?

    * Hur kommer det sig att du lyckats få nå många roliga jobb såsom modell för femenint, host för Nelly, jobba bakom idol osv. ?

    * Jag har beslutsångest, jag har ungefär lika långt hår som dig och har min naturliga hårfärg som är mörkblond eller sandré färgad (lite likt marie sernholts hårfärg) och jag har sparat ut till min vanliga i ca 4 år för att jag hade förstört mitt hår med blekning. Men jag funderar nu på om jag ska ljusa upp det lite med slingor eller liknande. Min fråga är nu om du tycker att jag ska ljusa upp det lite eller behålla den här hårfärgen? Tips på bra frisör i Sthlm?
    Jag själv känner mig så tråkig och mörk i den här hårfärgen och frågar jag mina nära och kära så har de blandade åsikter. Så skulle vara roligt att höra din åsikt.

    * Vann rätt låt i Eurovision?

    * Finns det något som du är missnöjd med över ditt liv eller att du ångrat något val du gjort? Känns som du alltid är så glad och nöjd över ditt liv och allt och aldrig tvivlar eller är ledsen över något?
    Du verkar så himla nöjd med dig själv också, vilket är roligt att se då det inte är så vanligt bland tjejer tyvärr :/

    * Köpte du din ljusblåa kjol från HM nyligen och på vilken avdelning?

    * Vilken storlek har du i din beige stickade tröja från BikBok?

    * Sommarens måsten?
    * Sommarens Big No-No?

    * Om någon frågar dig vad du jobbar med, vad brukar du svara då? (om du inte ska dra en allt för lång version) 🙂

    * Brukar du få prestations ångest eller bli stressad av att du måste lyckas bra i livet eller göra karriär?

    * Brukar du stressa upp dig över att du endast har ett enda liv och att du måste göra så mycket roligt för att du ska göra det bästa av det?

    * Skulle du kunna tänka dig att plugga på universitetet? Vad i så fall?

    Tack på förhand!

  • M skriver:

    Hej sanne! jag blir så inspirerad av dig när du skriver om att man alltid bör tänka positivt, även om saker känns skit ska man ju ändå försöka se de ljusa av allt. jag har blivit bättre på detta men tänkte fråga om du har tips på hur du gör för att tänka positivt? ibland kan man ju glömma av detta å istället grottar man in sig i negativa tankar. brukar du göra affirmations?

    hur tänker du inför framtiden? vad vill du göra när ”du blir stor”?
    när tror du att du vill skaffa familj med simon? =) hur ser du på barn?

  • elin skriver:

    Hej Sanne.
    Har här några frågor till dig =)

    – Vad tycker du man ska tänka på när man ser ens före detta bästa vän (som man inte alls umgås med längre eller ens prata med) och stör sig på hur hon har blivit? Typisk tjej-grej men ändå. Det är svårt att verkligen tycka illa om/störa sig på någon man tidigare var kompis med. Att prata med henne är inget alternativ, tänker mer hur man kan tänka för att inte bry sig så mycket osv?

    – Använder du idun minerals fortfarande? Om inte varför? Har tänkt köpa är därför intresserad.

    – Den perfekta presenten till pojkvännen, inte för dyr då vi går i skola och lever på studiebidrag men runt 1000-lappen?

    – Din favorit victoria secret doft?

    – Favorit sida på nätet att shoppa kläder på?

    – Hur kom du igång för att få så roliga jobb som feminint osv? Har du kämpat dig fram eller haft tur?

    Tack för en super bra och inspirerande blogg!
    Kram

  • Anna skriver:

    Hej! Tack för en grym blogg.

    Skulle du säga att du har bra självförtroende? Har lätt att prata med nya personer och ta plats?

    Att prata med nya personer har jag inga problem med, men jag kan känna mig osäker när jag sätter på mig ett par shorts eller klänning, att jag är för överdressad eller ”naken”. Vet att allt blir snyggare med lite självsäkerhet, men har du tips på hur man kan tänka ang det?

    Tips på hur man blir bra på kort, när man tar på sig själv typ inne ute, starkt ljus, nära kameran eller ej? min?

    Tack kram!

  • Jessica skriver:

    Hej sanne!

    Måste tacka för en lika grym blogg som vanligt med snygga kläder och positivt tänkande!

    Jag har några frågor jag hållit inne på ett tag, så nu passar det ju perfekt!

    1: Förlovning, är det något du och Simon ser i er närmsta framtid eller är ni fortfarande i ”bo-ihop-är-lagom-och-bäst” fasen? =)

    2: Vad anser du om one night stands, och har du själv haft något?

    3: Om du nu skulle bli gravid, skulle du behålla barnet?

    4: Vilken mobil har du?(hahaha)

    5: VIKTIGASTE FRÅGAN! Vad tycker du om One Direction? 😀 Jag är själv ett stort fan trots att jag lyssnar på house och indie och ja… allt möjligt, men One Direction har fångat en del av mitt hjärta trots att jag närmar mig 20 och majoriteten av fansen är typ.. tolv haha 😀

    6: Kollar du på någon serie just nu? ANNARS KAN JAG ÖVERTALA DIG ATT KOLLA PRETTY LITTLE LIARS; VÄRLDENS BÄSTA! Du kommer inte bli besviken 😀

    Tack och hej, du är en grym förebild!

  • Jessica skriver:

    Hej sanne!

    Måste tacka för en lika grym blogg som vanligt med snygga kläder och positivt tänkande!

    Jag har några frågor jag hållit inne på ett tag, så nu passar det ju perfekt!

    1: Förlovning, är det något du och Simon ser i er närmsta framtid eller är ni fortfarande i ”bo-ihop-är-lagom-och-bäst” fasen? =)

    2: Vad anser du om one night stands, och har du själv haft något?

    3: Om du nu skulle bli gravid, skulle du behålla barnet?

    4: Vilken mobil har du?(hahaha)

    5: VIKTIGASTE FRÅGAN! Vad tycker du om One Direction? 😀 Jag är själv ett stort fan trots att jag lyssnar på house och indie och ja… allt möjligt, men One Direction har fångat en del av mitt hjärta trots att jag närmar mig 20 och majoriteten av fansen är typ.. tolv haha 😀

    6: Kollar du på någon serie just nu? ANNARS KAN JAG ÖVERTALA DIG ATT KOLLA PRETTY LITTLE LIARS; VÄRLDENS BÄSTA! Du kommer inte bli besviken 😀

    Tack och hej, du är en grym förebild!

  • Lova skriver:

    Först vill jag bara tala om att du verkar vara sådan härlig tjej. Så fin både utanpå och inuti. Jag har lite frågor. Vad tycker du är finast att matcha med vita jeans? Hur många syskon har du? Vilka serier följer du? Vilken är din stilikon? Vilken är din drömbil? Om du var kille för en dag. Vad skulle du göra då? haha 🙂

  • matilda skriver:

    Jag vet att du för längesen köpte ett halsband till din kille med bokstaven S. Nu firar jag och min pojkvän snart 1 år tillsammans och jag skulle så gärna vilja ge honom ett sånt halsband i present. Skulle du kunna länka vilken halsband det var som du köpte? de verkar så fint :))

  • A skriver:

    Hej Sanne! Måste börja med att säga att jag fullkomligt älskar din blogg och att du inspirerar mig så mycket. Du och din blogg är verkligen en del av min vardag!

    Jag undrar lite om hur det var när du tog körkortet! Hur ofta du pluggade på teorin och om du använde dig utav någon speciell studieteknik? Jag har för mig att du gjorde allting väldigt intensivt, hur la du upp det hela? Jag tänkte börja med allting väldigt snart och har som mål att ta körkortet innan sommarens slut. Blev väldigt imponerad över hur snabbt du tog det och hoppas på att kunna få lite tips!

    Kram på dig!

  • Carro skriver:

    Hej Sanne!

    Woho, såå kul med frågestund 🙂

    1. Har du läst ut The secret? Vad tyckte du om den?
    2. Beskriv Eskilstuna 🙂
    3. Bästa shopping sidorna?
    4. Den starkaste ”wow” känslan i ditt liv du varit med om?
    5. Tips på en bra tränings Bh?
    6. Är på jakt efter en köpesrätt i Sundsvall. Tips på bra mäklarfirma?
    7.Det finaste någon någonsin har sagt till dig?
    8. Du har bra smak när det gäller inredning, har du haft span på något fint köksbord och stolar kanske?

    Lycka till med allt! Kram! =)

  • mickan skriver:

    Kan du inte berätta om din första kärlek ? hur många seriösa förhållanden du haft?
    Nu när du klippt av dig ditt långa hår saknar du det eller trivs du i kort?
    Har du aldrig haft komplex för något på din kropp, eller har du alltid varit nöjd med allt utseendmässigt?
    Vad tycker du är snyggaste stor eller liten stjärt på tjejer?
    har du alltid fått den kille du vill ha med tanke på att du ser så bra ut?

  • Lena skriver:

    Hej önskar mig ett snyggt enkelt guldhalsband i exsmensprent. Får kosta lite och kunna passa till vardags samt fest.
    Har du något tips eller bra förslag?
    Tack för en inspirerande blogg!
    Kram

  • C skriver:

    Hej Sanne!

    Tack för att du ger mig en bra dos inspiration 🙂
    Här kommer lite frågor..

    – Du verkar ha en sådan härlig relation till din pappa! 🙂 men du skriver sällan om din mamma och nästan aldrig om din syster. Kan du inte berätta lite om dom? Har du och din syster en bra relation?
    – Ditt drömliv?
    – Har din vän My fått igång sin blogg? 🙂
    – Ditt bästa barndomsminne?
    – Vill Simon alltid vara fotbollsspelare? Eller har han andra drömmar?
    – Din långklänning du hade på dig för någon vecka sedan. Vart kommer den ifrån? Super fin färg!
    – lika nöjd än med dina mk glasögon? 🙂

    Ha det fint! Kram!! 😀

  • Millan skriver:

    Hej! Jag gillar din blogg jättemycket, en av de få bloggar jag fortfarande följer!
    Har på senaste tiden fått höra alldeles för ofta att jag ser såå ung ut, som 16-17 år trots att jag är faktiskt 24, inte så kul att bli tagen för att vara tonåring jämt..! Har du nåt tips på hur jag kan klä mig och sminka mig så att jag ser äldre ut?

    Tack för en superbra blogg!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.