EXCITED.

Sommarvärmen är här, jag har knåpat ihop en massa outfits jag vill visa er och i morgon kommer min nya kamera. Denna gången blev det en Nikon D3200, någon som har några åsikter om den? Jag har läst mycket bra om den och ska köpa ett objektiv till den direkt som gör att bilderna kommer bli skarpa på mig men lite suddigare i bakgrunden, precis som jag vill ha mina outfitbilder så från och med denna veckan, förhoppningsvis redan på onsdag (satsar på det) så kommer det dyka upp en himla massa bilder. Jag älskar hela processen med att ta outiftbilder, sätta ihop outfiten först och främst, stå framför kameran, ändra ljus och fixa. Det är riktigt kul!

Hoppas ni ser fram emot detta ni också! Några önskemål på bilder? Jag tänker- är det några speciella plagg ni vill att jag visar hur jag matchar? Önskemål på någon speciell outfit så som den perfekta outfiten för en utekväll, midsommaroutfit eller något liknande? Let me know!

LOVE, S

// Tomorrow i get my new camera, so excited. Be prepared.. this week im gonna start uploading a lot of outfit posts. Hope ur all excited!

12 reaktioner på “EXCITED.”

 • Amanda skriver:

  Den perfekta…
  1. vardagsoutfiten
  2. Festoutfiten
  3. Midsommaroutfiten
  4. Utomlandsoutfiten (jag ska till turkiet i juli och har ingen aning om hur jag ska packa…)

 • Isabella skriver:

  Hej Sanne!
  Det är så här att jag tar studenten nu i Juni och har ingen aning vad jag ska bära på kvällen på studentfesten! ( behöver verkligen inte vara vitt för min del då jag bär vitt på utspringet)

  Så skulle vart jättekul om du skulle vilja tipsa om outfits

  Kram

 • Maria Qvist skriver:

  Hej och tack för en rolig blogg!:)

  Jag skulle gärna vilja se tips på outfits som är snygga, chica men ändå efortless, vilket jag tycker är din specialité och det som fick mig att fastna här från början:) jag gillar när man får känslan av att man bara tagit på sig det som låg närmst men att det ändå är snyggt 🙂

  Ta hand om dig!

 • Felicia skriver:

  Åh, vad kul att du köpt en ny kamera! Jag har en Nikon D3200 och den är superbra. Hoppas att du är nöjd med kameran.

  Kram! =)

 • johanna skriver:

  letar som en tok efter din LA guide! kan inte hitta den? 🙂

 • Jossan skriver:

  Ska på bröllop i sommar, så gärna lite olika outfits som man kan ha på sig på ett sommarbröllop. Sen önskas det även snygga sommaroutfits som passa till jobbet när man jobbar på kontor.

 • Sara skriver:

  Boyfriend jeans!

 • Sara skriver:

  Boyfriend jeans!

  Och jag jobbar inom skola, korta shorts och kortklänning passar inte när man sitter mycket på golvet. Skulle önska tips på somriga vardagsoutfits som är lite mer dressade/klädda.

 • Sara skriver:

  Du har ju verkligen en snygg kropp – snygga proportioner. Själv är man mer kurvig, breda höfter och större bröst. Kan väl inte säga att jag är ett stort fan av kurvorna även om det kunde vara värre. Hur som, är inte bekväm med att framhäva varken byst eller höft. Blir lätt att man kör nybörjarmisstaget och tar på sig något som sitter lite pösigt…. Känns som jag gått in i ett hörn och inte trivs i någonting alls… Har du några tips för att klä sig sådär vardagssnyggt som du gör, men på en kurvigare kropp?

 • elin skriver:

  – Hur tycker du man kan gå klädd i skolan? Tips på fina outfits osv. Tycker det är jätte svårt att komma på något som är skönt men ändå sådär super snyggt men ändå passar i skolan. förstår du hur jag menar? =)

  – Den perfekta midsommaroutfiten med sånt som man oftast har hemma, så man slipper lägga pengar på något nytt.

  Kram

 • Anna skriver:

  Ja gärna outfits till utekväll 🙂

 • Matilda skriver:

  Åh vilka roliga inlägg att se fram emot!
  Jag älskar dina outfits, alltid så fina och kvinnliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.