Love food.

Här kommer receptet på min kyckling & svamppasta. Släng ihop den redan ikväll vetjja! Så himla god.

Detta receptet är för 4 personer. Du behöver;

4 kycklingfiléer (är alla jättehungriga kanske du kan ta en till, jag räknade 1 kyckling p person)

 1 Köttböljong

1 vitlöksklyfta

1 stor matlagningsgrädde

1 creme fraiche

1 paket torkade trattkantareller

Pasta (jag körde på penne)

salt & peppar

lökpulver

Såhär gör du:

Blötlägg svampen enligt anvisning, står på baksidan av paketet. Stek kycklingen i små bitar och stek svamp och en vitlöksklyfta i en annan panna. När kycklingen är färdig, släng i svampen som du stekt tillsammans med vitlöken. Tillsätt en hel creme fraiche, rör runt, tillsätt matlagningsgrädde (jag hade i ca halva) smula i halva buljonen, salta peppra och smaka av. Jag tillsatte lite till av buljonen men använde inte hela utan sparade en bit. Rör runt och ha i lite lökpulver. Smaka av.

Koka upp pastan och sedan är du redo att servera. Jag serverade detta tillsammans med balsamico, parmesanost och en sallad på bladspenat, gurka, tomat och så pressade jag lite citronsaft över samt olivolja, salt och peppar. Voila!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.