Suit up

Något som bör inhandlas nu till våren, en blazer. Så snyggt och fräscht. Så himla enkel att matcha och blazers finns i alla prisklasser, jag hittade en superfin på H&M i Stockholm som jag måste klämma på igen. Hittar den inte på nätet?

Anyways. Jag ska i alla fal inhandla en blazer snarast och kommer matcha den ungefär som nedan, satte ihop ett kollage med vardagsoutfit till vänster och lite festligare outfit till höger. Jag tycker blazern funkar med en stickad tröja under, över en klänning, skjortor, tishor. Allt. Superlätt att slänga ihop en snygg outfit med! Jag kommer använda blazern som jacka så fort vädret tillåter och jag-kan-inte-vänta. Spring weather, come here already?

Blazern till vänster hittar du på Zara och den till höger på River Island. Loafers från Nelly, Heels från Zara, Tisha från Zadig & Voltaire, Jeans D Brand och väskorna är dyrgripar från Balenciaga och Mulberry, Sunnies från Ray Ban och skärp från Asos.

// Must have this spring- A blazer. So hot and so easy to style!

3 reaktioner på “Suit up”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.