Wednesday Sparkles

Fick denna fina flaska skickad till mig här om dagen. Det är ett fruktigt och sött mousserande vin som heter Mia. Såhär står det på flaskan ”I love living in Barcelona and feel the city’s passion, spontaneity and joy of life really influence my wine-making. That’s why I have created this temptingly sweet and fruity Spanish sparkler. Made with aromatic, sweet grapes. I think Mia Moscato truly captures the liveliness and sparkle of my home town, Barcelona. I hope you’ll enjoy it. Salud!

En helt vanlig onsdag och jag ska snart ställa mig i köket och brassa ihop en smarrig middag. Just nu tinar jag en fläskfilé så vi får se vad hittar på. Vi har ju inga helger ihop så vi får ha det lite extra mysigt andra dagar istället. Vardagslyx! 

Och på tal om det mousserande vinet. SÅ gott! Mmm.. Precis som det beskrivs, fruktigt och sött- det gillar ju jag!

// Time for a nice wednesday night with sparkles and a delish dinner. Since we can’t spend our weekends together we get to do it in the middle of the week. I don’t mind..

2 reaktioner på “Wednesday Sparkles”

  • Athena skriver:

    Ett supergott tips till fläskfilé är att göra en gryta av den! Koka ris. Bryn fläskfilén, lyft ur den ur pannan/grytan, fräs lök i smör, släng i svamp och fräs upp den med löken, salt & peppar, i med vitt vin, låt koka ihop, i med vispgrädde, krydda med chilipulver, låt koka ihop, i med fläskfilén igen när det är ca 10 min kvar på riset. Voilá, enjoy!

  • Amanda skriver:

    Vart är dem fina glasen ifrån? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.