Since..

Eftersom jag varit dålig på att svara på era kommenterar på senaste tiden så vad sägs om en frågestund? Jag kör igång den nu. På onsdag avslutar jag den redan så om ni undrar något- passa på nu. Jag svarar på alla frågor!

LOVE, S

// What u wanna know? Ive been very bad answering ur questions lately so ask me now, i will post the answers on wednesday.

27 reaktioner på “Since..”

 • Ida skriver:

  Hir tyckte du AHA behandlingen fungerade? Såg du några resultat? Något du skulle göra igen? Kram!

 • K skriver:

  vill bara säga att det känns tråkigt att kommentera när man inte får något svar så snälla försök engagera dig mer! jag tror säkert det är roligare för dig att driva bloggen med kommentarer, och roligare för läsarna att få svar. kram

 • Iva skriver:

  Vart är dina favorit platser i Eskilstuna, cafeer, sevärdigheter,platser?
  Tips på vart man kan köpa en pälskrage till skinnjackan/vinterjacka, vart kmr din ifrån?
  Hur mkt kosta din pälsväst?

 • Sara skriver:

  Tycker du att det är värt att satsa på en pälskrage till skinnjackan i vår?

 • josefin skriver:

  Hej!

  Kan du inte ge några tips på bloggar du läser, sidor du får Inspiration ifrån och dina bästa online butiker.
  Skulle du vilja flytta tillbaka till stockholm/los angeles?

 • Jennifer skriver:

  Provar igen då 😉 dina bästa tips på vad man ska köpa när man åker till usa? Åker om ett par veckor och skulle behöva lite shopping hjälp =) Kram!

 • Linnea skriver:

  Vad gör man när ens kille är otrogen?

 • elin skriver:

  Har en del frågor till dig, hoppas det är okej 🙂 Och så ville jag bara säga att du är min favorit bloggare, i alla kategorier, det finns ingen som inspirerar mig så mycket som du!

  1. Du ser alltid så bra ut på bilder, ex även fast du ”putar” med munnen så ser du inte bitchig ut som många kan göra, du ser alltid bra ut hur du än posar. Har du några tips på hur man blir bättre på bilder? Till sin egen blogg ex. När jag försöker se bra ut ser det bara konstigt ut haha.

  2. Hur äter du nu? Fortfarande samma som innan eller tänker du mer på vad du äter när du tränar? Ex drar ner på socker, skräpmat, chips etc?

  3. Något man måste ha i garderoben i vår/sommar?

  4. Var får du all din inspiration ifrån? Alltid genomtänka outfits och det ser alltid bra ut även om det bara är ett par jeans och en t-shirt. Hur gör du?!

  Kramkram

 • Cissi skriver:

  jag skulle vilja ha 10 saker vi inte vet om dig 🙂 om det inte känns för privat, fast det kan du ju styra själv!

 • Frida skriver:

  Hej!
  Jag undrar hur lång du är och vad du väger? Du är inspirerande!
  Kram

 • Ellen skriver:

  Jg undrar också vad du väger och hur lång du är haha? Tack för en inspirerande blogg 🙂 du är söt och HÄRLIG och härlig vill ju alla vara eller hur? 😉

 • Ellen skriver:

  Jg undrar också vad du väger och hur lång du är haha? Tack för en inspirerande blogg 🙂 du är söt och HÄRLIG och härlig vill ju alla vara eller hur? 😉

 • linnea skriver:

  hej! jag undrar om du hade kunnat tipsa på lite studentklänningar? både liiiiite oversize och tighta!! du är grym

 • Hanna skriver:

  Kan du inte lägga ut en spotifylista med din favoritmusik eller det du lyssnar mest på just nu? Du verkar ha bra musiksmak!

 • Frida skriver:

  Vad använder du för olika hårprodukter? =)

 • Johanna skriver:

  Hej! Älskar när du har frågestund 🙂

  1. Hur kommer det gå för Simon med fotbollen nu, är det superettan som gäller och han blir kvar i Sundsvall, eller har han hört något från andra lag som är intresserad av honom? 🙂 väldigt spännande att följa ert liv som fotbollstjej och fotbollsspelare 🙂

  2. Hur gör du när du är ledsen? Alltså så ledsen att du inte kan gå upp ur sängen för att du är alldeles deprimerad och du har ingen ork i kroppen.

  Puss&kram!

 • Carro skriver:

  Hej Sanne! Kul med frågestund! 🙂
  Jag undrar..
  1. Jag vill starta en blogg. Har du några bra tips på en nybörjare? Och tips på en bra blogg dator ? 🙂
  2. Bra jobbat med träningen!! 🙂 Kör du alltid fritt i gymmet? Eller går du på gym-pass ibland?
  3. Din mamma verkar ha bra koll på mode. Är det där ditt mode intresse har växt fram?
  4. Tips på inspirerande bloggar?
  5. Om du fick ett heltids jobb i Sundsvall, skulle du ta det? Eller vill du hellre vara ute och resa mycket som du gör nu?
  6. Min sista fråga! Bästa självförtroende/självkänsla tipset du har?

  Sen vill jag berömma dig för att du är så himla duktig och inspirerande Sanne! 🙂

 • Carro skriver:

  Hej Sanne! Kul med frågestund! 🙂
  Jag undrar..
  1. Jag vill starta en blogg. Har du några bra tips på en nybörjare? Och tips på en bra blogg dator ? 🙂
  2. Bra jobbat med träningen!! 🙂 Kör du alltid fritt i gymmet? Eller går du på gym-pass ibland?
  3. Din mamma verkar ha bra koll på mode. Är det där ditt mode intresse har växt fram?
  4. Tips på inspirerande bloggar?
  5. Om du fick ett heltids jobb i Sundsvall, skulle du ta det? Eller vill du hellre vara ute och resa mycket som du gör nu?
  6. Min sista fråga! Bästa självförtroende/självkänsla tipset du har?

  Sen vill jag berömma dig för att du är så himla duktig och inspirerande Sanne! 🙂

 • Linnea skriver:

  Kan du ge tips på balklänningar?

 • Rebecca skriver:

  Var det du som starta med att avända ordet ”to do”? för jag läste de för första gången på din blogg. Sen börja Tyra använda det och nu ser jag ordet överallt.

  Har kontakt med Tyra fortfarande? Är du inte sugen på att se hur hon bor på sin nya gård?

 • Rebecca skriver:

  har du ibland dåliga dagar ibland? Du är en sådan energi bomb och ut kommer bara positiva saker. Varför har du valt att mest skriva det positiva och inte dåliga saker i di blogg? 🙂

 • S skriver:

  Hej! Jag undrar vart kan man få tag på den klockan till vänster som du la upp för ett tag sedan? Alltså vet du vad modellen heter specifikt? Har kollat runt överallt utan resultat. Även på MKs sida finns den inte. Kram 😀

 • A skriver:

  Hej Sanne !

  Tack för en underbar blogg, du är en av de mest genuina bloggerskorna jag stött på här i cyberspace !

  Jag tänkte bara fråga om du tror att en oversize tjej kan bli smal? Tror du att när man väl har de där extra kilorna som är alldeles för mycket, om det går att få ner dem? Jag kämpar och försöker, men har så svårt att sätta igång eftersom jag ser det som ett sådant låååååååångt mål som aldrig kommer lyckas. Känns som om jag vill ge upp innan jag ens börjat, snälla kan du hjälpa mig att säga hur man får upp den där glädjen och kämparglöden igen?
  Såg att du skrev ett inlägg om det innan men jag skulle vilja fråga i en mer personlig fråga! Tynger otroligt mycket på mina känslor just nu och jag vill bara veta om du tror att en tjej som har XL kan gå ner? Jag har läst om att man ska analysera vilken kroppstyp man har, eftersom man inte kan bli en kate moss om man har en kropps typ som beyonce.. Du förstår smal vs kurvig?
  Snurrar i mitt huvud, snälla kan du försöka rätta till det och ge mig lite råd?

 • victoria cheragi skriver:

  Vad ser du dig själv arbeta med i framtiden?

 • Emma skriver:

  Hej! 🙂 Först och främst vill jag bara berömma dig för en otroligt inspirerande blogg. Kikar ofta in här för att få titta på fina bilder och få bra tips! Har en fråga till dig, jag funderar på att nu till våren införskaffa mig ett par ljusa, lite lagom slitna pojkvänsjeans och undrar nu hur jag ska matcha dom bäst? Gärna kombinerat i en hel outfit 😀 kram!!

 • Sara skriver:

  Har det knackat på din och Simons dörr någon gång?

 • sara skriver:

  Vad roligt med frågestund 🙂

  -Jag undrar, eftersom du är så vältränad, smal, har fin hy etc. så syns det att du sover bra, äter bra, dricker mycket vatten, tränar osv. och jag undrar om det är enkelt för dig att hålla dig till de vanorna? För mig är det en daglig kamp att stå emot både smågodis, gott bröd på morgonen, gräddiga pastarätter till middag m.m och jag är nyfiken på att höra om det är samma sak för dig eller om du har dina goda vanor naturligt? I så fall, hur har du gjort för att inte alltid känna dig sugen på de sämre valen?

  Det vore kul att höra om vi alla brottas med samma sak, hur kommer det sig att vi har så olika kroppar? (tänker nu mest på vikten). Handlar det endast om disciplinen eller är det så att vissa känner ett större vardagligt sug än andra? Är nyfiken på att höra vad du tror =)

  Jättebra blogg föresten! jag har läst den dagligen i över ett år =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.