THE DIFFERENCE BETWEEN WHO YOU ARE AND WHAT YOU WANT TO BE IS WHAT YOU DO.

Nu ska jag springa till gymmet, en protienshake är laddad och jag likaså. Så pepp på att träna så det finns inte! Tanken är att köra intervaller och en jäkla massa ben/rumpa och mage, nu ska min kropp få jobba!

Hur går det med er träning? Är ni igång eller har ni gett upp nyårslöftet? Om ni börjar hitta ursäkter, tänk om. Ta er dit, så fort ni väl är där kommer ni att kriga på, det vet jag! Om du inte är sugen på att vistas på gymmet, ta en lång härlig promenad, gör övningar hemma. Allt du gör när du rör på dig är bättre än inget och träning hemma är fakiskt underskattat.

Tänk er så härligt, dom negativa tankarna börjar ta över, du hittar ursäkter, kommer på att du inte alls är sugen på att träna idag, börjar kanske inbilla dig att du har lite ont någonstans. Vänd på det! Gå emot dina negativa tankar, när du utfört det du inte trodde du skulle klara just idag kommer du vara så mycket gladare och piggare. Efteråt gör du ordning en riktig god smoothie, slår dig ner med en bra tidning eller slänger dig i soffan och klappa dig på axeln! Du gjorde det- och det var inte svårare än så! Kämpa kämpa! Det är endast dig själv du gör en tjänst och endorfinerna bara sprudlar efter ett träningspass, glöm inte att självförtroendet får sig en boost också och att du får rensa tankarna för en timme eller två. Underbart!

Kom igen nu alla ni där ute, nu kör vi. Alla mår vi bättre av att röra på oss!! Och för er som krigar på, jäklar vad grymma ni är. Hard work pays off, always.

// JUST DO IT. How’s ur work out going girls? For all of u that are finding excuses to not work out, stop it. U can do it. U are feeling so much better with urself and ur body, ur doing urself a favor. If u dont wanna go to the gym, take a long walk, work out at home. It’s better than nothing. Fight for it!!! Hard work pays off always.

2 reaktioner på “THE DIFFERENCE BETWEEN WHO YOU ARE AND WHAT YOU WANT TO BE IS WHAT YOU DO.”

  • Nina skriver:

    Brukar inte kommentera men jag gör det idag:) är inne här och läser varje dag, vet inte riktigt hur jag hittade hit men jag fastnade! Du verkar så härlig och idag satt jag på lunchen och tänkte…ååååh så sugen jag är på godis, orkar inte träna! Men nu jävlar!!:) tack för peppningen Sanne

  • Nina skriver:

    Brukar inte kommentera men jag gör det idag:) är inne här och läser varje dag, vet inte riktigt hur jag hittade hit men jag fastnade! Du verkar så härlig och idag satt jag på lunchen och tänkte…ååååh så sugen jag är på godis, orkar inte träna! Men nu jävlar!!:) tack för peppningen Sanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.