Morning sunshines

Åå vad härligt att sitta i soffan i lägenheten, med en kopp kaffe och Efter tio med Malou i bakgrunden. Har precis avverkat någon timme med jobb, så skönt att kunna släppa det för dagen nu.

På onsdag redan åker jag till Stockholm igen för att sprayas på Hötorgskliniken och bli fin, på torsdag ska jag plåta bikinis hos Feminint, som jag nämnde tidigare har jag hört SÅ mycket bra om bikinisarna så det ska bli spännande att se! Lovar att ge er en sneak peek. Ni är en del som undrar hur jag orkar resa så mycket och ja ni, det gäller att hitta tid till att slappna av och ladda batterierna. Viktigaste är nog att sova bra och försöka få in rutiner oavsett om jag är runt och far hela tiden. Det funkar! Men den absolut största anledningen till varför det faktiskt funkar så bra är nog för att jag inte jobbar så mycket i veckorna, jag har inte ett jobb att gå till varje dag vilket gör att jag kan lägga upp dagarna lite hur jag vill och sova ut om det behövs.

Måndag redan så idag blir det att tvätta, jag har SÅ mycket packning att ta itu med annars ska jag bara njuta av tiden med min älskling. På onsdag åker jag ifrån honom och sedan åker han på träningsläger till Barcelona så vi ses inte på över en vecka. No fun.

Under dagen kommer det också upp ett träningsinlägg, studentinspiration till er blivande studenter och en stor dos vårinspiration!

// Oh dear monday. Feels so good to be home. Im leaving on wednesday again for a big photoshoot, we are shooting bikinis and ive heard so much about them. Yay. Love bikinis! Now im gonna do laundry and work out. Today i will give u a lot of spring inspo, work out tricks and inspo for all of u who are graduating!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.