Sweetest girls.

Ni är ju bara för bra!! Jag pluggar som ett as och emellanåt trillar det in ett mail på telefonen vilket ofta visar sig vara en kommentar från bloggen där ni fyller mig med en massa bra energi, jag blir verkligen jätteglad när ni tar er tid att kommentera så fina saker, särskilt när jag själv är lite frånvarande. Ni är så fina!! Jag skulle vilja ge er alla fina läsare en stor kram! Tack för alla fina ord <3

Som sagt, körlektionerna och hetspluggningen fortsätter. Lovar att slänga upp en massa spännande inlägg snarast, har verkligen massor att visa, inspirera er med, berätta och jag vill även ha er hjälp med en grej men just nu har jag full fokus på körkortet. Jag är tillbaka väldigt snart… =) Tro mig! Ikväll kommer ett inlägg upp med mina absolut bästa skönhetstips, dom kommer verkligen från hjärtat och jag hoppas ni kommer gilla dom!

Såhär ser jag ut idag. Håret uppsatt fortfarande, vaknar på morgonen, sminkar mig, slänger upp håret, äter en macka, drar på mig uggsen och springer till körskolan. Mina dagar har varit rätt lika denna veckan men nu är det nära…. 

// U guys are just too good. Im studying all the time right now and a little now and then i recieve comments from u guys, u rock! Makes me so so happy. Ur the best, wish i could give all of u a big hug! Any ways.. it’s so close now. I need to keep driving and study, the test is really soon. Ah! Panic. Well.. Im back soon with a lot of inspo, things i need to tell u and a lot of fun posts. Promise!

2 reaktioner på “Sweetest girls.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.