We always want more

Skönhetsjunkie som jag är har jag inte bara provat en produkt i mina dagar, jag skulle ju kunna handla produkter bara för att dom är fina! Jag har varit nära på att inhandla Lancomes stora rengöringsprodukter ett flertal gånger men insett att det inte riktigt funkar så, jättekul att det ser snyggt ut på hyllan men jag kräver lite mer än så..

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag verkligen hittat mina bästa skönhetsknep, jag kommer säkert upptäcka fler tricks med tiden men just nu håller jag hårt om det jag gillar allra bäst och jag tänkte presentera dom för er i rangordning men innan dess, The most important. Om du mår bra, tar hand om kropp & själv och trivs med dig själv kommer du att stråla oavsett om du tvättar ansiktet med Biotherms produkter eller med en gammal tvål du fått i julklapp som liten. Så är det bara! Men produkterna nedan skulle vilja säga är lite som grädden på moset. Dom där extrakryddorna man bara måste ha.

1. Sömn. Jag ser verkligen skillnad på när jag fått mina timmars sömn, jag blir dessutom piggare, gladare och får mer energi vilket gör att jag förmodligen ser fräschare ut. Jag orkar också anstränga mig mer, jag tar mig gärna den lilla tiden på morgonen till att styra upp mig. Det gör jag då inte dom dagar jag är helt slut…

På den här bilden ser jag igenom allt smink, jag hade sovit dåligt i flera nätter och det syns tycker jag. Passade ju iof bra att vi plåtade sovkläder =)

2. Biotherms produkter för Normal/Combination skin, en blå serie. Se mitt inlägg om produkterna HÄR.  Jag har aldrig och då menar jag verkligen aldrig provat något bättre. Om du har en normalhy som gillar mycket fukt, get them. Jag är så himla nöjd. Ansiktsrengöringen blir som en skön mousse när du applicerar den, ansiktsvatten lämnar hudens phvärde vilket är jätteviktigt och Aquasource, ansiktskrämen som är som en gel är helt magisk. SÅ härligt och perfekt som bas under smink. ÄLSKAR! Prisvärt och helt underbara. Ger extremt fin lyser, jag lovar.

3. House of Areas brun utan sol för ansiktet i färgen Normal/Tan. Jag applicerar den i ansiktet en till två gånger i veckan och den är den absolut bästa jag provat. Det sjuka med den är att när jag känner mig torr och glåmig i ansiktet nu på vinterhalvåret så tycker jag den förbättar huden, fräschar upp på bara en natt. Jag applicerar den efter jag tvättat och smörjt in ansiktet på kvällen och vaknar upp aningen fräschare än kvällen innan. Jag lovar! Den gör verkligen mycket. Här hittar du den.

4. Primer från Smashbox, finns på Kicks. Jag lovar att du inte blir besviken. Du blir sammetslen, sminket är lättare att applicera och sminket sitter verkligen hela dagen och natten, det vet jag =) Jag vill inte sminka mig utan den längre… Love!

5. Tre sminkfavoriter värda att nämna. Make Up Store All cover mix concealer, life savior. Jag applicerar den ljusa och gula tonen under ögonen och runt näsan, fokuserar lite mer på den ljusa under ögonen. DuWop Highlighter under ögonbrynen, i ögonvrån, på näsan, på överläppen och på kindbenen. Ger världens lyster! Och så rekommenderar jag verkligen en brun kajalpenna till vardags, ger ett naturligare intryck. Jag målar i i ögats kant både uppe och nere. Verkligen tre viktiga produkter i min sminkväska!

6. Om du ska göra något speciellt så som att ta studenten, gå på bröllop, gå på en stor fest eller om du bara vill lyxa till det och känna dig 10 gånger snyggare- Spraytan! Jag gör det inför varje plåtning och ofta inför andra stora event, det gör SÅ mycket. Jag skulle kunna spraya mig inför en stor fest och sedan bara bära en vit snygg skjorta och svarta jeans, den där brännan gör så himla mycket och man blir sådär gyllenbrun och får jättefin lyster. En spraytan tycker jag alltid är snyggast dagen efter, tips! Hötorgskliniken är mitt favoritställe.

6. Innan sommaren eller utlandsresan, prova färga fransarna och brynen på salong. Det blir SÅ bra och jag tycker det är stor skillnad mot när man gör det själv. Känns lite extra bra att gå osminkad då fransarna känns mörkare och fylligare. Verkligen värt att unna sig! På bilden är jag helt osminkad med nyfärgade fransar & bryn.

7. Fina naglar. Ni vet dagar man inte är så sugen på att styra upp sig själv utan bara hänga omkring i gamla mjukiskläder med smutsigt hår och bara släppa allt? Sköt om naglarna! Lacka naglarna i en fin färg, det gör faktiskt väldigt mycket. Jag vet dom gånger jag glidigt omkring och känt mig riktigt sunkig här hemma- med ett par fina röda naglar känner man sig lite finare på direkten, promise!

8. Björn Axéns Straight & Curl plattång med runda kanter. Mm! Jag inhandlade den sist jag var i Stockholm och är supernöjd. HÄR kan ni se vilken den är. Om ni precis som jag inte alltid vill sminka er och fixa i ordning er så mycket, styr upp håret! Jag fixar ibland mitt hår dagen innan, sover med fläta och när jag vaknar fixar jag bara till det sista. Jag lockar alltså till håret lite snabbt med plattången. I vår är det bara dra på sig ett par sunnies och så är det klart! Är håret fixat känner jag mig genast mer uppstyrd än med en slarvig knut. På med lite läppglans och solpuder så kommer du se och känna dig all fresh.

Hoppas ni fick några bra tips.
Nu vill jag veta- 
Vad är DINA bästa skönhetsprodukter/tricks?!

 

11 reaktioner på “We always want more”

 • Isabelle skriver:

  Sanne, måste tipsa dig då! Använder själv Biotherm & köper alltid dem på feelunique: http://www.feelunique.com/p/Biotherm-Biosource-Cleansing-Duo—Normal-Skin

  Både rengöring & aniktsvatten för 23 £, det är ju det en kostar i butik!

 • Rebecka Bergström skriver:

  Åh vad bra att du tipsade om primer!! Letar nämligen efter det. Kollade på Smashbox på Kicks hemsida och det finns ju en del olika att välja mellan (http://www.kicks.se/smashbox-b148) – Vilken är det du använder? 🙂

 • Louise skriver:

  Åh vad bra tips, får en att längta så mycket till sommaren!! Vart finns House of Areas brun utan sol att köpa?

 • Martina skriver:

  Kan tipsa om att Åhléns har 20% på hela Aquasorce serien nu… om du behöver fylla upp! 🙂 Jag kör med Chanels hydramax gel för ansiktet och det är ju oxå en gel, som ju är super om man vill ha fukt! Jag köper en del smink på beautybay.com som har superbra priser på t.ex bare minerals och frisörshampon. Fraktfritt oxå 🙂

 • emelie skriver:

  Jag kommer aldrig sluta med Jan Marini Bioglycolic Facial Cleanser, bästa rengöringen jag någonsin testat. Fick helt plötsligt knotter i pannan men det försvann bara efter någon vecka då jag började använda denna.

  Ett annat tips är GloMinerals pressed base, hade tidigare använt bareMinerals o andra lösa mineralpuder men blev såå trött på det då det hamnar överallt, speciellt när man är ute och reser. Men detta är pressat och funkar allra bäst att applicera med svamp tycker jag. Matchar kanon med hudtonen och sitter hela dagen!

  Sedan såklart sömn, mindre socker, träna och vara glad är mina bästa tips 🙂 kraaaam

 • emelie skriver:

  Har en fråga ang. brun utan sol-produkten du tipsade om. Jag får alltid som prickar, små finnar/utslag efter någon dag då jag applicerat brun utan sol. Speciellt på dekollaget, är det något du har upplevt? Har bara testat billiga såsom apotektes o dove…

 • Malin Hjalmarsson skriver:

  Läste att du har problem med din hy, och att du använder HM’s solpuder. Jag har haft det pudret i olika omgångar, och varje gång fått finnar där jag har haft pudret! Så är det finnar du menar att du har problem med så kanske det är samma för dig 🙂 Och är det torr hy som du menar så har jag provat hur många olika krämer som helst, men vanligt vaselin är det bästa (och billigaste)
  Kram

 • Angelica Persson skriver:

  Hej!
  Vart köper du din DuWop Highlighter? Vet att den sålts på KIKCS hemsida men hittar den inte där. Har gått tll fler sminkaffärer men ingen har den :/

  Tacksam för svar!

 • Angelica Persson skriver:

  Hej!
  Vart köper du din DuWop Highlighter? Vet att den sålts på KIKCS hemsida men hittar den inte där. Har gått tll fler sminkaffärer men ingen har den :/

  Tacksam för svar!

 • Hanna skriver:

  Hej!

  På sista bilden har du ett par boyfriendjeans som det ser ut, tycker de va välidgt snygga i färgen. Var har du köpt dessa? Tacksam för svar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.