Hard work pays off..

.. Det är nog mitt favorituttryck för det är så himla sant! Likadant med Good things comes to good people. Det kommer att komma dagar då saker lönar sig för att du kämpat hårt och bra saker kommer att komma till dig som kämpar för det, det är så det funkar, inte så komplicerat egentligen.

Ber om ursäkt för min frånvaro idag, jag hetspluggar körkortsteori och ser snart dubbelt. Gjorde en avstickare och stack till gymmet en snabbis, finns alltid tid att träna! Idag blev det 30 intensiva minuter, mer har jag inte tid med just idag! På tal om träningen, det är så skönt att känna sig starkare, att få känna att träningen ger resultat. Jag har börjat tävlat lite smått med mig själv också, förra veckan bestämde jag mig för att kunna ligga i plankan lääänge, jag har tänkt mig typ 5 minuter. Tror ni jag klarar det? Jag vet att jag är en orealistisk människa ibland men jag kan inte rå för det, jag SKA klara det. Sky is the limit! Jag började på 1,30 och det var inte så värst jobbigt. Idag körde jag 2 minuter och nästa gång ska jag höja till jag en dag når mitt mål. Det är kul att tävla med sig själv och ger förmodligen resultat till slut. Det bästa är att jag nu sagt det till er så nu är det upp till bevis, känner pressen.

Any ways. Ville bara säga hej och att jag är ledsen för att jag tyvärr måste fortsätta plugga, teoriprovet ligger runt hörnet och jag vill så gärna klara det! Vore helt underbart såå gotta goooo.. Bjussar på lite fina inspirationsbilder från min inspomapp på datorn så länge. Eye candy!

// Have to study all night. I have my driving text very soon so i really need to focus. Want it so bad. While im gone, look at some pics from my inspo file. Lovely pics. Love them all.

2 reaktioner på “Hard work pays off..”

  • Emma skriver:

    Hej Sanne! Jag var bara tvungen att skriva en kommentar här och hoppas att du läser den. Jag har länge kännt mig trött på alla ytliga bloggar och hur mycket alla bloggar påverkar unga tjejer och hur de får en fel vinklad bild över hur saker ser ut och att allt är så perfekt. Det är lätt att de får prestations ångest för att de inte har den perfekta dock-hyn, lång Hollywood svall, en kropp som modellerna i victoria’s secret och ett jobb som både är det roligaste som finns och som de tjänar multum på och har 1000 tals vänner och äter ur på fina restauranger och sedan går och lägger sig med som perfekta pojkvän som de aldrig bråkar med i deras stora lägenhet mitt i stan som är inget annat än perfekt och aldrig en sak som ligger på golvet. Detta gör mig ledsen och upprörd och sedan plötsligt dag så går jag in på din blogg och ser att du har skrivit om att du inte fick det jobb du ville och att du visar ett stort disk-lass i bakgrunden och att du inte alltid blir perfekt på bild osv. Jag blev så glad och vill bara tacka dig för detta, jag tycker att fler borde vara som dig för det om något är en förebild som vågar visa sina bristningar och visa att ingen är perfekt! Du är en person att se upp till! Jag tycker även att det var väldigt bra att du visade att dagen inte är förstörd då detta hände utan att du skulle tänka positivt! Det är den rätta inställningen som gav mig inspiration och som jag skulle vilja läsa mer om, hur man vänder en dag som varit skit till att bli bra! Du är guld värd och finner inga ord med jag hoppas du förstår min uppskattninge!!

  • Malin skriver:

    Måste hålla med Emma här ovan! Håller med om allt hon skriver. Det är så roligt och inspirerande att läsa din blogg. Inga inlägg ser likadana ut och det känns verkligen som att du bloggar för att inspirera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.