Busy.

Wow vilket schema idag, har haft fullt upp hela dagen. Åt frukost och sedan åkte jag till farmor och fikade och myste, strax efter bestämde vi oss för att åka till Västerås och fixa provisoriskt pass till mig (sjukt ful bild, IGEN) men nu är det löst och det känns riktigt bra inför morgondagen. Därefter har jag varit hemma hos mamma och pappa med hela familjen + Simon och min systers pojkvän, middag, vin, massa babbel och så avslutade vi kvällen med ett bad utomhus, så himla skönt.

En mycket bra dag måste jag säga och snart ska jag sova för att i morgon bitti sticker jag och träffar mina vänner Lin & Sebastian, ni som följt min blogg ett tag, JA Sebbe är hemma från L.A han har flyttat hem till Sverige för nya äventyr, otajmat eftersom vi åker till L.A men nu kommer han ju befinna sig i Sverige så att då kan vi ta igen missad tid ändå.. =)

LOVE, S

// Today.. got a new pass port, hung out with my family and just had a really great but busy day..

 

5 reaktioner på “Busy.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.