V-A-C-A-T-I-O-N

Väskorna är packade, kylen är tömd, jag och Mr har hunnit sagt ”Nu har vi semester” och ”Nu börjar det älskling” till varandra typ tio gånger, vi har köpt hamburgare på Max men pommes och dipp på Donken för att den dippen är godare- vi tyckte det var värt det eftersom vi nu har semester och inte behöver stressa till något haha, vi är framme i Tuna om 4 timmar och vi är så sjukt pepp på att bara få släppa allt, inte känna någon stress eller press utan bara ha det bra tillsammans och leva loppan.

Nu har vi två dagar i Eskilstuna där vi bara ska hänga, jag ska styra lite med pass och sådant men annars ska vi bara umågs med våra familjer innan det är dags. Jag ska en sväng till Uppsala på tisdag, mer om det sen (yay!) Alltså den här känslan är så härlig så att jag dör! Jag och Mr har aldrig någonsin varit lediga tillsammans mer än en vecka, aldrig, han har ju ett lite speciellt yrke men äntligen ska vi två morgontrötta själar få sova ut, ha det bra, kunna gå och lägga oss sent om vi vill, kunna äta när vi vill och bara njuta av friheten som nästan aldrig annars finns där (särskilt inte för honom) L.A, Vegas & Kap Verde, get ready for us!

// Vacation, finally. We’re so happy and excited!!!

1 reaktion på “V-A-C-A-T-I-O-N”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.