All over the place.

Tog tåget till Uppsala tidigt i morse för att få hem mina efterlängtade saker (väska + pass) tog en fika med fina Lin, Sebbe kunde tyvärr inte vara med då han satt i möte men det var mysigt att få ett litet avbrott mitt i all res-stress.

Nu känns det som om att vi har allt under kontroll, räkningarna är betalda, väskorna packade, pass uppstyrt, handlat svenska favoriter till Johanna– hon beställde ”ett marabou” av mig, var har svenskan tagit vägen haha? Hon börjar bli en riktig amerikanska. Och så det bästa, hunnit hänga med familjen, farmor/farfar, mormor, syster + pojkvän och så avslutade vi dagen med en trerätters hos svärisarna som vi just nu sitter hos. Vi tänker inte sova i natt utan vi håller oss vakna tills planet går..

Näe en dusch och hoppa i reskläderna för nu är det snart dags att sticka. Ses på andra sidan!

LOVE, S

// Everything is under control. Leaving in a couple of hours.. so excited. Gonna take a shower now and put on some travel clothes. Im so ready for this. See u in L.A!

1 reaktion på “All over the place.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.