On my nails.

Jag är inte sådär jättemärkvärdig när det kommer till nagellack, jag är inte blyg men tar inte ut svängarna allt för mycket heller. Jag varvar mellan mina favoriter så jag tänkte dela med mig av dom idag!

1. Detta klassiska röda från Essie i fägen Ole Caliente funkar alltid. Den är så himla fin till helsvart outfit!

2. Chanels vårkollektion bjöd på tre underbara färger men denna i färgen ”April” kom till att bli min absoluta favorit. SÅ snygg på! Jag bär den väldigt ofta. Perfekta vinröda nyansen om du frågar mig!

3. Mitt nya favoritlack i en ljus fin färg från FACE, nummer 152. Denna bär jag alltid när jag plåtar och trivs superbra i den. En perfekt beige/ljusrosa nyans som blir jättefin på.

1 reaktion på “On my nails.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.