I LOVE HOUSE MUSIC.

Medan jag sitter och slänger ihop outfits till er lyckligt lottade som ska på Swedish House Mafia så kan jag inte låta bli och smita in på olika sidor i Vegas för att se vilka dj’s som lirar där. Jag älskar att gå på housekonserter, den känslan är obeskrivlig.

Här kommer två outfits jag skulle kunna tänka mig bära på SHM. Jag skulle kunna bära dom på juldagen och alla andra tillfällen nu kring jul också. Just nu är jag väldigt inne på läderbyxor, någon schysst tisha eller topp, skyhöga klackar och snygga detaljer. Make sure you’re shoes are comfy tho! =)

// Two outfits i would love to wear. LOVE it.

Byxor Balmain, Tisha Gina Tricot, Skor Topshop, Halsband Baublebar, Clutch Zara och nagellack Chanel.

Byxor H&M, Topshop, Väska Mango, Skor Aldo, Armband Bcbg, Läppstift Elisabeth Arden.

6 reaktioner på “I LOVE HOUSE MUSIC.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.