FUN PART.

En av dom roligaste grejerna med att stå framför kameran är att det är lite skådespel med i det hela. Som dom två bilderna nedan, samma dag, samma smink förutom ytterst lite mer läppglans på den sista bilden men två olika typer av nattlinne vilket betydde att jag fick posera lite annorlunda, ändra blick, pose och känsla. Visst är det rätt stor skillnad på känslorna i bilden trots att det är sekunder efter varandra?

Nästa torsdag har jag en ny plåtning för Feminint. Sista plåtningen för i år tror jag att det blir. Älskar att jobba med dom!

// It’s interesting how much acting u need to put in to modeling. Like the two pics below. It’s the same day and make up/hair but since it’s two so very different nightwear i had to change pose and feeling.  Isn’t two very different feelings in the pics? Next week i have my last shoot for this year with Feminint, love working with them.

1 reaktion på “FUN PART.”

  • Rebecca skriver:

    Fine fine billeder 🙂
    Jeg arbejder selv som model hos miinto.dk i Danmark, så kan godt genkende mig selv i det du skriver 🙂 kram
    rebeccalip.bloggersdelight.dk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.