There is no key to happiness, the door is always open

Jag stod på jobbet igår och hade en timme kvar tills jag skulle stänga. Jag var trött efter en helg fylld med jobb, jag var arg, frustrerad, orolig, tankspridd och allt kändes rätt så världelöst. Jag funderade på hur jag skulle lägga upp kvällen, mitt hjärta var på väg hem och jag visste inte hur vi skulle tackla kvällen.. Jag valde mellan några alternativ;

A. Lägga mig i soffan och äta godis och hoppas på att allt löser sig av sig själv.
B. Drar täcket över huvudet och sover och hoppas allt känns bättre dagen efter
C. Dra ihop en tre-rätters-surprise till mig och min älskling och göra både honom och mig själv glad mitt i allt skit.

Vilken tror ni jag valde? Jag valde C. Jag sprang runt hela stan, jag hade två och en halv timme på mig innan han skulle komma hem. Jag fick hela mitt lilla pussel att gå ihop strax innan han ryckte i handtaget och kom hem och gissa om han blev glad? Jätte!! Tänk vad det lilla kan göra skillnad ibland. Man får helt enkelt lära sig att dansa i regnet ibland.. =)

Och ja, jag blev upptäckt. Smygåt lite kladdkakssmet i köket, det är ju det bästa!!

// Sometimes u just need to dance in the rain. I was so tired after work, i was frustraded, mad, sad and everything felt impossible. I knew my bf was gonna come home two hours later so i decided to surprise him with dinner. He was sooo happy about it!! Felt good to do something for him now when everything is so messed up..

1 reaktion på “There is no key to happiness, the door is always open”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.