Me, myself and I.

Okej, jag idag;

– Extremt sötsugen.

– Trött (brukar höra ihop!)

– Inte sugen på att göra något annat än att gosa ner mig i soffan och tända ljus

Jag var SÅ trött när jag vaknade i morse, jag drog på mig min gamla rutiga skjorta och ett par sköna leggings och åkte till jobbet. Dagen gick sakta och när jag skulle äta lunch var det enda jag var sugen på ljusa frallor med mycket smör så det fick bli så, tillsammans med annan mat alltså. Nu har jag slängt mig i sängen med myskläder och tofflor och planerar inte att göra något alls. Jag tänker lyssna på min kropp som är sugen på absolut ingenting och återkomma med nya krafter i morgon! Men glad är jag i alla fall och jag tror det delvis beror på att jag tillåter mig själv vara en riktigt latmask idag. Det behövs då & då!

Tänkte slänga upp ett inlägg under kvällen hur jag sköter mitt hår numera. Jag har ju blivit grym på att inte tvätta det och sköta på annat sätt och vill gärna dela med mig av mina tips! Någon där ute undrade hur jag kunde få så mycket volym på mitt hår i sminkvideon, kika in här ikväll! Kommer även slänga upp exakt vilka tabletter jag äter, vilken sorts pantoten. Talk soon!

// Im SO tired today and im craving white bread and sugar so im just letting myself eat as much as i want of it today.. Im listening to my body. Now im laying down in bed just relaxing, feels so nice and that’s what im gonna do all night. We all need this type of days..

6 reaktioner på “Me, myself and I.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.