One of the Angels.

Såg bilder från senaste VS showen och föll pladask för Candice hårfärg. Det är nästan exakt så jag slingade håret sist slingade det (se bild). Älskar den här blonda färgen! Just nu är jag jättenöjd med min färg, slingorna jag gjorde senast som var just mörka och ljusa ligger kvar men jag har fått en naturlig utväxt som smälter ihop med dom mörka slingor jag gjorde. I like! Det känns som om min hårfärg passar bra till mina färger i ansiktet nu till vintern. Tänkte inte röra håret nu på ett tag, jag ska ju ändå utomlands så då kommer det att bli lite solblekt men den här bilden kommer jag definitivt spara till nästa gång jag ska slinga.

Ni frågar ofta om min hårfärg och den här bilden är nog inte så dum att ta med nästa gång ni ska till frisören om ni vill ha en liknande blond nyans som jag! Tips bara! =) Glöm inte att det till en början känns aningen randigt men det släpper.

// Love this blonde hair color. I did blonde and brown highlights last time i went to the hair dresser, almost exactly like this so for all of u who likes my hair color. Bring this pic.. =)

Jag nyslingad;

Mitt hår nu. Inte exakt lika randigt men ändå slingat;

2 reaktioner på “One of the Angels.”

  • Lovisa skriver:

    Hej Sanne! Tack för en jättebra blogg som jag läser dagligen. Du är en stor inspirationskälla för mig. Du verkar ha sunda värderingar när det gäller det mesta. Du är även väldigt söt och har fin klädstil. Jag har en fråga: skulle inte du kunna lägga upp en bra bild på din frisyr (jag är bara intresserad av ”formen”). Som man kan ta med sig till frissan eller du kanske har en bild/ något du brukar be om när du är där?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.