IT’S A NEW DAY.

Kvällen igår vad som ni kanske kan ana jobbig. Jag och Mr låg och pratade i telefon långt in på natten men idag när jag vaknade känns allt som vanligt lite bättre. Livet går ju vidare och nu när man fått vara sur och gräva ner sig lite börjar dom där krigarkänslorna ta över. Nu jäklar, det här klarar vi! Finns inget vi inte klarar. Allt kommer att ordna sig till det bästa snart igen, bara vi vågar tro att det gör det och det gör vi. Både jag och Simon är starka och positiva så detta kommer bli bra. Det kommer väl något bra ur allting sägs det?

Nu ska jag sminka i ordning mig och klä på mig, jag ska jobba 4 timmar idag och när jag kommer hem ska jag styra ihop en god middag och mys inför mitt hjärtas hemkomst. Blir ingen mer blogg idag, hela kvällen ska gå åt oss. Om det är någon jag behöver just nu så är det han och tvärtom så ikväll ska vi verkligen bara mysa.

LOVE, S

// We need to get back up, things wont be easy but this is life. Well, now im gonna go to work and when i get back home im gonna make a nice dinner and just hang out with my love, that’s what we need right now. We can do this!

13 reaktioner på “IT’S A NEW DAY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.