From The Make Up Video

TACK för alla fin respons från er! Gud vad ni är fina! Jag kunde inte tänka mig bättre respons!! Jeeesus, jag var nästan tårögd när alla kommentarer droppade in. Sjuk känsla! Ni är helt magiska! Stor kram till varenda en av er! 

Här kommer en lista på allt smink jag använder för er som kanske inte hörde exakt vad jag sa osv, jag har själv hört i efterhand att det var svårt att höra så här kommer det. Jag radar upp dom i ordning precis som i videon och numrerar dom. Ställ gärna frågor om i detta inlägg om ni undrar något, jag svarar mer än gärna!

1. Concealer. Make Up Store, Cover All Mix.
2. ID puder och Idunborste, just nu har jag färgen ”light”
3.  Ögonbrynsskugga/ögonskugga från Max Factor, Max Effect Trio Eyeshadow och pensel från H&M.
4. Mascara, svart från L’oreal Telescopic.
5. Solpuder Yves Rocher, klicka för länk (doftar gott)
6.  Rouge. I videon H&M’s nr 12 Dazzling Peach eller en från Face som heter Willing. Rougeborste från Idun,
7. Läppenna från L’oreal färgen Timeless Volcano, nr 716.
8.  Brun Kajal från Maybelline i färgen Brown, nr 3.
9.  Highlighter från DuWop. Klicka här för länk. 
10. Läppglans med plumpeffekt, ID Boxom Lips i färgen ”Kanani”
11. Läppstift i nudefärg från NYX, har inget namn eller nummer på den.

9 reaktioner på “From The Make Up Video”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.