The Result.

Ni som följt mig ett tag vet att jag började med Pantoten, Zink och Nattljusolja för cirka en månad sedan nu och jag känner att jag är redo att uttala mig om produkterna.

Nu vet ju jag inte exakt vilka av tabletterna som gjort sitt men kombinationen i sig. Jag tycker absolut att det har hjälpt, min hud har blivit mycket stabilare! Den är absolut inte perfekt och felfri men det dyker då inte upp lika många oinbjudna gäster och huden känns mycket bättre. Jag blir sällan glansig nu, huden känns torrare men på ett bra sätt, som att det ligger ett skydd över huden. Jag har även blivit av med röda partier i ansiktet, jag hade små röda rodnader tidigare som är borta. Huden känns stabil.

Nattljusoljan ska ju hålla koll på hormonerna och det tycker jag faktiskt att den gör, jag tycker den påverkat mitt humör positivt. Jag brukar inte lida av världens PMS men har kanske vissa dagar jag är lite känsligare än andra, det har jag fortfarande men jag tycker att jag har blivit stabilare i humöret också sedan jag började med dessa tabletter. Tummen upp!

Så, över lag. JA tjejer, jag rekommenderar dessa tre tabletter. Om vi säger såhär, jag kommer köpa nya så fort mina tabletter är slut och det är ju ett bra betyg. Min hy känns helt klart stabilare och det var ju huvudsaken. More to come.. Jag ska tydligen köra tre månader innan jag borde uttala mig för att det är efter tre månader man verkligen ska ha märkt resultat och dom ska ha verkat på riktigt men eftersom jag redan känner en stor skillnad vill jag dela med mig av det. Om 2 månader ska jag uppdatera er igen!

Någon mer som kör denna kuren för huden? Jag har än så länge inte hört ETT dåligt ord om dessa tabletter. Magiskt! Tabletterna säljs på hälsobutiken Life.

// The have been eating pantoten, zinc and primerose oil and it has really worked out well. My skin feels so much more in control. Go get it!

Bilden är inte retucherad.

12 reaktioner på “The Result.”

 • Elin skriver:

  Jag köpte alla tre när du berättade om de på bloggen för en månad sen. Jag tycker absolut att min hy har blivit bättre! Sen får man också tänka på att det alltid är bra med lite extra tillskott i form av zink t.ex. 🙂

 • Emma skriver:

  Jag blev väldans sugen på att testa jag också! Tack för tipset 🙂

 • Karin skriver:

  Då måste jag pröva;)

 • malin skriver:

  jag köpte också tabletterna efter att du skrev om dem, har alltid haft problemhy men efter att ha använt detta i ca 1 månad är jag verkligen nöjd och kommer definitivt att fortsätta! tack för tipset :))

 • Alexandra skriver:

  Jag läste om detta på din blogg och köpte också tabletterna fast inte patoten, för jag läste att zink och nattljusolja kunde hjälpa mot eksem vilket jag får på vintern. Eksemet är verkligen inte borta (vad kan man begära när det svänger från +2 till +9 över en natt..?) men det är så mycket bättre. Innan var det en pina varje dag, nu har jag kanske 3 riktigt jobbiga dagar/vecka och de andra dagarna är det lugnt och märks ingenting och jag har inte använt detta länge!

  Så stort tack för tipset, funderar på att köpa patoten också men får bli senare.. 🙂

 • Sara skriver:

  Hej! Jag älskar din blogg och de underbara tipsen som du alltid ger. Jag skulle vilja testa dessa tabletterna då jag har problem hy som jag vill få bukt med. Dock så har jag lite problem med att hitta pantoten, eller snarare vilken sort man ska välja. Kan du inte slänga upp en bild på alla 3 burkarna?! Lite lättare att gå på 🙂 tack på förhand!

  Kram Sara

 • Bee skriver:

  Hejsan Sanne! Jag började köra kuren när du först skrev om den och jag tycker också att det har fungerat super! Jag tror att vi har lite liknande hy, du och jag, efter vad du beskriver. Det syns liksom inte på bild, men jag kan få lite småplippar och rodnader då och då. Det känns liksom aldrig som att min hy har varit perfekt och strålande, även fast man inte kan sätta fingret på vad som är fel. Lite oren hy skulle jag tippa, även fast jag är väldigt noga med att tvätta osv. MEN! Nu är det verkligen så mycket bättre efter att jag börjat med dom här tabletterna! Dock äter jag inte zinken, blev rekommenderad att inte köra med dom. Men hur som helst, fungerar perfekt! (Eller ja, nu ska jag inte ta i så jag spricker, men dom har helt klart varit en positiv upplevelse hittills!) Tack så jättejättemycket för tipset och tack för en supermysig blogg. Jag lovar att bli bättre på att kommentera, för jag läser varje dag och uppskattar varenda inlägg. 🙂 Pus och kram från Bee

 • Linn skriver:

  Jag vill jättegärna börja med detta också så snälla lägg upp bilder på burkarna och namn. Jag bor i norge och tydligen heter de inte samma här så jag har svårt att hitta rätt. Det hade hjälpt jättemycket 🙂

 • Sandra skriver:

  Började äta dessa 3 för ca 1 månad och 1 vecka sedan. Tycker som dig, jag vet inte exakt vad det är som gjort skillnad, men min hy har blivit så mycket bättre. Aldrig haft allvarliga acne-problem men brukar ändå få en del finnar här och där samt röda märken/ärr på kinderna och eftersom jag vill ha en helt perfekt hy så har dessa faktiskt hjälpt. Kommer definitivt köpa nya när burkarna tar slut. Sen är ett starkt tips att köpa ACO wash-gel med vitamin b5, neutrogenas rosa fuktkräm samt basiron 10 %, grymma! Alla tre finns på apoteket.

 • Sara skriver:

  Hej!
  Jag har också lite svårt att hitta vilken sort av de tre olika tillskoten jag ska välja. Vad exakt heter dom du använder dig av?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.