Everything happens for a reason.

Avslutade denna lilla Stockholmstripp med en lunch med Sharareh. Vi bodde i L.A under samma period och var bekanta men umgicks aldrig, det slutade med att vi gillade samma kille och backstage på en modevisning öppnade vi upp oss för varandra och insåg att vi hade mer gemensamt än vad vi hade med den där killen. Vi är fortfarande vänner och har varit det sedan dess. Det kommer något bra ur allt =)

En massa allmänt prat om livet, god mat och skratt. Mys! Längtar tills nästa gång vi ses, det blev verkligen bara en snabbis men bättre än inget. Nu sitter jag på tåget och luktar kaffe. Sprang med alla mina väskor på centralen och min take away kaffe hamnade över både mig och mina väskor. Jaja, på väg hem är jag i alla fall och längtar redan efter min älskling och att slänga mig på soffan.

Visst är hon fin i page? Avis! Tröjan jag har på mig fick jag av Simone idag, hon ger mig alltid kläder hon inte använder! Mina vänner <3

// Ended this little trip with a lunch with this hottie. We met in L.A, we liked the same guy and backstage on a fashion show we started talking and realized we had more in common than with this guy. So funny but we have been friends since so i guess everything happens for a reason!

 

1 reaktion på “Everything happens for a reason.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.