MAKE UP BY ME.

Jag lovade en sminkguide på min sminkning från gårdagen men har bestämt mig för att slänga upp en sminkvideo i morgon förmiddag så kika in då. Jag kommer visa hur jag sminkar mig till vardags och fest! Hoppas det glädjer er för jag svettas redan, videobloggar är inte min grej alltså.. =)

Förresten, en pik till er läsare nu när jag faktiskt offrar mig och lägger upp en video. Vad ni är dåliga på att kommentera, tråkigt!

// Im putting up a make up video tom.. Hope u will enjoy it. I don’t, i hate videos of my self..

3 reaktioner på “MAKE UP BY ME.”

 • Romiyana skriver:

  Denna fråga har nog inget med inlägget o göra, men brukar du bli igenkänd när du går runt på t.ex stan? =)
  Can’t wait for the make-up video 😀

  • sanne skriver:

   Kommer i morgon =) nej inte vad jag vet, det har hänt ett par ggr att tjejer känt igen mig på uteställen när vi varit runt med nelly o i sthlm men mitt på stan har aldrig ngn kommit fram! kram kram

 • Romiyana skriver:

  Låter fantastiskt, konstigt att ingen kommer fram till dig, you’re the big deal! Skulle gråta ihjäl mig om jag såg dig hihi <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.