FLAWLESS.

Jag är ett levande bevis på att dyra produkter inte alltid är bättre. Jag fortsätter med beauty talk i bloggen här idag, lika bra! Jag har lagt tusentals kronor på massa dyra produkter till ansiktet och bytt ofantligt många gånger då jag aldrig blivit riktigt nöjd.

Mest nöjd med några ansiktsprodukter hittills är med dessa från Neutrogena. Jag testade dessa då jag har flera vänner som rekommenderat dom. Både rengöringen och ansiktskrämen ligger på under hundralappen och funkar hur bra som helst. Ansiktstvätten ger en känsla av att ansiktet verkligen blir rent på djupet, den är ganska stark så att jag skulle inte rekomendera att använda den på ögonen vilket jag har gjort. Det står avoid eye contact men jag har hört från hudterapeuter att det oftast är en myt då dom vill tjäna pengar på ögonrengöring också men med denna skulle jag rekommendera att köra något mildare på ögonen. Den doftar ljuvligt, så himla fräsch doft av grape. Älskar numera att göra rent ansiktet! Krämen känns väldigt fuktgivande och tunn. Huden blir skön och len efteråt och sminket sitter som en smäck med denna under. Riktigt bra produkter måste jag säga och jag kommer att fortsätta med dessa!

Jag hittade mina produkter på H&M men vet att dom finns på många andra ställen också. Tips tips!

// These two products are the best. Try it, u won’t be disappointed!

5 reaktioner på “FLAWLESS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.