Bedroom Interior

Jag har länge velat ha en fin stol i ”mitt hörn” av sovrummet. Nu har min kära farmor & farfar hittat en, farfar har målat den vit och klätt om den i vitt och guld. Jag är så himla nöjd men ska byta ut kudden mot en mindre variant, den jag har nu tar nästan över hela stolen men jag älskar färgerna och motivet.

I fönstret är allt nytt, jag ska sätta upp en vit linnegardin där Montazami tasseln som ligger på stolen ska sitta och sedan är sovrummet näst intill färdigt. En tavla över sängen (som är på beställd) ska upp men annars börjar det se riktigt hemtrevligt ut och det tycker jag är jätteviktigt, särskilt nu på vintern när vi spenderar mer tid inomhus!

Den svarta byrån har jag grejat med länge men nu ser den helt okej ut, tänk vad lite färska blommor, ljusstakar och modemagasin kan göra..

// New chair, lamp and other stuff in the window. Our bedroom starts to look very cozy and i feel that’s important. Some details i need to fix and then we’re all done..

8 reaktioner på “Bedroom Interior”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.