Let’s hit the gym.

Nu ska jag och Mr för första gången på våra lite mer än två år gå och gymma ihop. Jag tror vi är överens om att han kör sitt och jag mitt så kan vi mötas i dörren när vi ska gå.. =) Jag gjorde ju tabben att gå ut och springa med honom för lite över ett år sedan och det var som att gräva min egen grav. Wish me luck!!

Jag försöker hålla mina 3-4 dagar på gymmet per vecka och vet ni vad? Det går som en dans. Dom gånger jag missat någon vecka straffar jag mig själv lite extra hårt veckan efter.. Nu kan jag inte tänka mig ett liv utan träning längre, förstår inte hur jag klarade mig utan det i ett helt år.  Käner mig SÅ mycket piggare, starkare och gladare. Näe, let’s do this!!!!

// Now it’s gym time for me and Mr, we have never been to the gym together bef so wish me luck!!

2 reaktioner på “Let’s hit the gym.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.