Look of the day

Här kommer den omtalade jackan. Det var inte en exakt likadan som den jag spanade på i helgen (som en av Nellytjejerna hade) men en liknande, blev så sjukt inspirerad när jag såg henne i hennes fina kappa så hade jag ju sån tur och hittade denna på H&M för halva priset. Magi!

Kappa H&M, Sjal H&M, Skinnbyxor GT, Skor Åhléns.

// Jacket H&M, Scarf H&M, Leather pants GT, Shoes Åhléns.

6 reaktioner på “Look of the day”

 • B skriver:

  Så himla vacker du är Sanne! Du brukar sminka dig så naturligt och snyggt men idag blev det lite för mycket concealer under ögonen tycker jag. Vill inte vara taskig men det ser ut som att du legat i solariet för länge och har märken av ögonskydden.

  • sanne skriver:

   Tack! Jag vet, det var det första jag sa när jag såg bilderna, det blev jättestarkt av blixten. Vill inte bortförklara mig men ser inte lika skarpt ut i verkligheten =) Nog för att jag är ett fan av concealer under ögonen så ser det inte likadant ut i verkligheten! kram

 • Emma skriver:

  Hej Sanne! Jag måste bara säga att du har en fantastisk blogg, klickar ofta in här för att få inspiration. Jag skulle också vilja be dig om hjälp. Min farfar dog för en vecka sen och i mitten av november är det dags för begravning, problemet är bara att jag inte kan komma på en outfit.. Min farfar tyckte väldigt mycket om stora eleganta fester/ tillställningar och att man skulle vara ordentligt uppklädd så jag vill att det ska vara på hans sätt. Jag är ute efter en stilren svart klänning eller kjol + topp men hittar ingenting.. Kan du hjälpa mig med några tips? Vill gärna kunna matcha med silversmycken.

  Keep up the good work!

 • Ritta skriver:

  Va snyggt och elegant det var 🙂 Vart kommer skorna från?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.