Because you’re worth it.

Ida

Snälla sanne kan du hjälpa mig?! Jag ska iväg på en fotbollårsfest med pojkvännen och jag undrar vad sjutton jag ska ha på mig. Festen är i oktober så hur kan man klä sig snyggt då? Jag är 1.65 lång, jag är väldigt nätt i kroppen och väger 48 kilo. Jag är naturligt blond slingad och blåa ögon. Jag har “ett sött ansikte” och det hör jag jämt så nu till festen vill jag inte se socker söt ut utan nästan lite sexig. Du har ju också ett sött vackert ansikte men till fest klär du dig så du alltid ser sådär snyggt sexig ut och precis den looken är jag ute efter så nu har jag försökt tittat igenom dina oktober och november bilder men utan att hitta det jag söker så hur hade du valt att klä dig? Snälla hjälp mig! Kram från en trogen läsare 😀

Hej Ida!

Okej, vad roligt!! Då ser vi ungefär likadana ut i kroppen antar jag och har i princip samma färger. Jag har faktiskt ett bra tips, jag har beställt hem klänningen nedan som jag blev SÅ kär i. Jag tror den passar min kroppstyp och mina färger hur bra som helst så då funkar det ju garanterat för dig också. Alla definierar ordet ”sexigt” olika men jag tycker det är hett att visa ben OM jag inte visar något mer, urringat upp till och kortkort tycker jag blir för mycket, balansen är svår att hitta men när du hittar den blir det riktigt riktigt bra. Det är ofta man ser tjejer som verkligen ansträngt sig för att se just sexiga ut och det kan ofta bli lite för mycket, jag tycker man kan spara lite åt fantasin så denna klänningen är för mig helt perfekt. Långärmad, tight och kort. LOVE it och kan inte vänta att få använda den! Tror den här blåa färgen blir magiskt till naturligt blond hår och blåa ögon. Här nedan ser du hur jag skulle matcha den. Hoppas du gillar det, nu går jag helt på något jag skulle sätta mig själv! Du kan självklart ändra väska, nagellack och färg på skorna om du vill men detta är mitt tips =)

Så hela looken i sig; Mörkblå klänning, beiga klackar (förlänger benen), vinröda naglar, mjuka lockar, beiga läppar och markerade ögon (inte för sminkat!) och leopardmönstrad clutch med guld i. Om du har smycken i guld så som klocka och ett nätt armband så är det supersnyggt till. Hoppas du inspireras av kollaget jag satt ihop nedan. Alla inköpsställen står under. Kram kram

// A reader asked me how i would dress if i was going to a party now soon. This is my answer.

Klänning: Länk. Skor: Länk. Clutch: Länk.  Armband: Länk. Klocka: Länk. Nagellack: Länk. Läppstift: Länk.

5 reaktioner på “Because you’re worth it.”

 • Sophie skriver:

  Så himla snyggt! Gullig du är som tillägnade henne ett inlägg:)

 • Ida skriver:

  Åh du är alldeles underbar och Outfiten är perfektion! Precis vad jag menar med sexigt! Finns inget Osexigare när man ser att någon gått inför allt för mycket enligt mig! Men nu till två följdfrågor: tror du klänningen kan vara förlång på mig då när modellen är 177 ich bär xs? Och festen är 20 oktober så ser det dumt ut om man är barbent eller hade du haft nylonstrumpor på dig? Förlåt om jag är lite jobbig men du är verkligen min stilförebild så känns verkligen fantastiskt att få hjälp sv. Ett proffs! 🙂

  • sanne skriver:

   Kul att du gillade det! =) Jag tycker du kan vara barbent om ni bara ska vara inne, så mycket snyggare neb om du väljer att ha strumpbyxor skulle jag köra på svarta skor, inte pumps utan typ ett par skyhöga ankelboots. Jag får hem min klänning i dagarna så kan skriva om min XS passar mig då! Såå roligt att få hjälpa till!=) kram

 • Hanna skriver:

  Du är grym Sanne 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.